Intermezzo Energy (6)

En sunnere energidrikk

Intermezzo er en norskprodusert energidrikk laget av appelsin, eple, gulrot, sitron, grønn te og druesukker – med middels mengde kullsyre. Det er firmaet Performance Drinks som står bak produktet.

Publisert

Drikken er rik på vitaminer og mineraler fordi den inneholder frukt og grønn juice. Den hjelper kroppen med å regulere væskebalansen etter en treningsøkt fordi den har lav ph og inneholder magnesium.

Holger Klausen hadde som optiker mange års erfaring med A-vitaminens positive innvirkning på kroppen. Samtidig så han hvordan Red Bull og Burn fikk godt fotfeste i Norge til tross for sitt koffeininnhold. Han ønsket å utvikle et sunnere energidrikkalternativ – med A-vitamin og magnesium, som altså endte med Intermezzo.

I markedsføringen legger produsenten stor vekt på at drikken skal oppfattes som naturlig frisk og også appelere til forbrukere som normalt ikke kjøper energidrikk.

Den er nå i salg i hele Skandinavia. Foruten butikksalg, håper produsenten å nå frem på høyskoler, treningsstudioer og barer.

Webside:www.performancedrinks.no

"
Powered by Labrador CMS