HR Rebato Nødlys
HR Rebato Nødlys

HR hvis spenningen blir borte

Oppladbare håndlamper av typen HR fra firmaet Rebato i Norge har nødlysfunksjon. Ved et eventuelt spenningsbortfall på nettet vil utstyret automatisk og momentant kobles inn.

Publisert

Fra tid til annen skjer spenningsbortfall på lysnettet, spesielt i den mørke årstiden, eller det kan være så enkelt at en sikring som faller ut. Da er det, av sikkerhetsmessige årsaker, viktig at et nødlys tennes, og gjerne et nødlys som også kan benyttes som hjelpemiddel ved eventuell utbedring av feil.

HR har inntil åtte timers brenntid, hvilket skulle være tilstrekkelig. Dessuten, som nevnt, kan håndlampene benyttes som et vanlig arbeidslys ved en eventuell nødlyssituasjon. En praktisk sak som vil forenkle arbeidssituasjonen for vedkommende som skal rette feilen.

Da vil HR være et nyttig hjelpemiddel. Håndlampene er dessuten elektronisk styrt slik at det ikke finnes bevegelige deler og heller ingen mekaniske kontakter, hvilket høyner så vel driftssikkerhet som levetid på utstyret. Utstyret er i meget robust utførelse og leveres ifølge tetthetsgrad IP67, hvilket vil si støv- og vanntett.

Ladeindikator ved LED-lysdiode forteller til enhver tid batteriets kapasitetsnivå.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS