Lifeline Reise nett

Ikke la ferien gå i dass

Ut å reise i påsken? Reiseopplevelsen kan fort bli ødelagt av en mage i ulage. Ferien kan rett og slett gå i dass. Men det kan stort sett unngås ved å sørge for en balansert og sterk tarmflora.

Publisert

Lifeline Reise, nye tabletter før og på reisen.

Reise, miljøforandringer og uvant mat gir ubalanse i tarmfloraen. En god bakterieflora i tarmen er avgjørende for et godt immunforsvar, der milliarder av vennlige probiotiske bakterietyper utkonkurrerer sykdomsfremkallende bakterier.

Forebygg

Tilstrekkelig tilførsel av probiotiske bakterier gir derfor et sunt fordøyelsessystem som kan motstå fremmede bakterier på reisen.

Fagsjef i Lifeline Care, Geir Erik Berge, anbefaler å starte før reisen, og i tillegg ha tabletter med probiotika med på tur. Ta en til to kapsler daglig, og sørg således for balanse i tarmfloraen, og forebygg plager som kan ruinere turen.Sørg for balanse i tarmen og et sterkt immunforsvar.

Om Lifeline Reise

Produktet Lifeline Reise inneholder 60 kapsler som inneholder seks viktige probiotiske bakterietyper spesielt sammensatt for å etablere og reetablere normalflora ved reise, 2 milliarder (2x109) CFU/døgndose (anbefales 1-2 tabletter i døgnet).

Pris: 99 kroner.

Webside: www.lifelinecare.no

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS