Shuttle Hvit Haugen-Gruppen nett
Shuttle Hvit Haugen-Gruppen nett

Innovative vinflasker

Hardys Shuttles rød og hvit er et nytt og unikt emballasjekonsept for vin der glasset er lukkemekanismen på flasken. Shuttles er banebrytende innenfor praktisk emballasje for drikkevarer, og egnet til sommerens utearrangementer.

Publisert

Hardys Shuttles rød og hvit er et unikt vin emballasjekonsept hvor glasset er lukkeekanismen på flasken. Her den hvite varianten. (Foto: Haugen-Gruppen)

– Shuttles er en akrylflaske (Pet), 0,25 liter, som er 100 prosent resirkulerbar og forsvarlig forseglet med sitt eget vinglass av akryl, som igjen fungerer som skrukork for flasken. All-in-one. Dette er en såkalt patentert Pettle-teknologi som gir 12 måneders holdbarhet, opplyser Marketing Manager i Haugen-Gruppen, Monica Andersen.

Hygienisk

Det er Haugen-Gruppen som selger det innovative produktet i Norge.

Forpakningen sikrer hygienisk leveranse og servering.

Shuttles har dessuten en tydelig lukkemekanisme som ikke kan ”forfalskes”, det er lett å se når forpakningen eventuelt skulle ha blitt brutt.

- Mange fordeler

– Kundene betrakter convenience, hurtig service og leveranse som en selvfølge i dagens samfunn. Å tiltrekke seg kunder og evnen til å tilby en konkurransedyktig fordel er en kritisk faktor for suksess. Dette er nøkkelparametrene for blant annet festivaler, eventselskaper, catering, servicebransjen, hotell- og restaurantbransjen og andre kunder med skjenkebevilling, sier Andersen.

Hardys Shuttles rød. (Foto: Haugen-Gruppen)

Hun ser en rekke markedsfordeler ved bruk av Shuttles på festivaler eller arrangementer:

* Fremstår som glass

* Differensierer seg på grunn av unik emballasje og fremtoning

* Skaper begeistring og drama i kjøpsøyeblikket

* Sikrer kundetilfredshet grunnet rask service

* Forenkler “barspråket”: “Jeg tar en Shuttle”

* 100 % resirkulerbar, miljøvennlig profil

* Unik og innovativ

* Flyttbar og lettvekt

* Ingen bruk for separate glass

* Godt egnet for utendørsarrangementer

Hvit Shuttle, 25 cl

Land/distrikt: Australia/South Eastern Australia

Druer: Semillon/Chardonnay

Smaksbeskrivelse: Intense aromaer av sitrus, melon, pærer og fersken samt hint av noe krydder. I munnen medium fyldig med rik smak av sitrus og melon, noe krydder, myk eikekarakter.

Rød Shuttle, 25 cl

Land/distrikt: Australia/South Eastern Australia

Druer: Shiraz/ Cabernet Sauvignon

Smaksbeskrivelse: Aromaer av hvit pepper, røde kirsebær og solbær, toast og vanilje fra oppholdet på eik. I munnen er den fruktig, behagelig på tannin og diskret smak av vanilje.

Les mer på Haugen-Gruppens hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS