Japan Shirakabe Gura Tokubetsu Junmai nett

Japansk sake i Norge

Nå kan du også i Norge få sake og plommevin fra en av Japans ledende produsent av sake, firmaet TaKaRa. Det er Brewery International AS som importerer produktene til Norge.

Publisert

Sho Chiku Bai Classic

”Mange forbinder sake med vin, noe det ikke er. Det minner heller mer om øl, der produksjonsmetode og fremstilling har flere fellestrekk. Sake lages av ris, vann og gjær, og er en drikk som finnes i flere ulike kvaliteter”, heter det i en pressemelding.

TaKaRas historie startet så langt tilbake som i1842.

I Japan er det over 1600 forskjellige sakeprodusenter, og hver av dem lager flere forskjellige typer sake.

Sortimentet

Her følger sortiment, oppdelt etter sake (fire varianter), smakstilsatt sake (to varianter) og plommevin (to varianter)

Sake

Junmai

Sho Chiku Bai Classic

Kan serveres bade kald, varm og ved romtemperatur

Alkohol: 15 % alk.vol (75 cl)

Tokubetsu Junmai

Shirakabe Gura, Tokubetsu Junmai

Kan serveres bade kald, varm og ved romtemperatur

Alkohol: 16 % alk.vol (72 cl)

Junmai Ginjo

Sho Chiku Bai, Ginjo Premium

Serveres avkjølt

Ginjo Green.

Alkohol: 15 % alk.vol (30 cl)

Junmai Dau-Ginjo

Sho Chiku Bai, Antique Extra Premium

Kan serveres både avkjølt og med romtemperatur.

Alkohol: 16 % alk.vol (72 cl)

Smakstilsatt sake

Hana Raspberry

Serveres avkjølt

Alkohol: 8 % alk.vol (75 cl)

Hana Lychee

Serveres avkjølt

Alkohol: 8 % alk.vol (75 cl)

Takara Plum.

Plommevin

TaKaRa Plum

Serveres avkjølt som en aperitiff eller som dessert.

Alkohol: 12 % alk.vol (75 cl)

Du kan lese mer om produktene på Brewery Internationals hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS