Lilleborg Suma AntiKalkD54
Lilleborg Suma AntiKalkD54

Kalkfjerner fra Lilleborg

Lilleborg Profesjonell lanserer kalkfjerneren Suma AntiKalk D54.

Publisert

”Vannverk rundt om i Norge har den siste tiden begynt å tilsette kalk i vannet for å spare rørnettet. Dette fører til at vi opplever større problemer med kalkavleiringer i oppvaskmaskiner, noe som reduserer effektiviteten til eller i verste fall ødelegger varmelementene. Dette gjør at man ikke oppnår ønsket temperatur i oppvaskmaskinen – og resultatet blir deretter. Slike kalkavleiringer kan være vanskelig å fjerne, og Lilleborg Profesjonell har derfor utviklet et nytt kalkfjerningsmiddel for å hjelpe deg med akkurat dette.

Tilsett Suma AntiKalk D54 i vasketanken i oppvaskmaskinen, kjør maskinen med rent vann og Suma AntiKalk D54 gjør resten av jobben”, heter det i en pressemelding fra Lilleborg Profesjonell.

Lilleborg anbefaler at du bruker produktet regelmessig for å forebygge at det dannes kalkbelegg. Suma AntiKalk D54 er grundig testet i markedet i Norge. Både storkjøkkenkunder og sykehus var blant teststedene, og produktet ble testet til rengjøring av oppvaskmaskiner, dekontaminatorer og autoklaver.

– Alle testkundene var strålende fornøyd, og de var enige om at det var det mest effektive kalkfjerningsmiddelet de hadde prøvd, sier produktansvarlig Morten Løge.

Les mer på www.lilleborgprofesjonell.no

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS