Salatbuffet 01
Salatbuffet 01

Kyllingsalat, bønnesalat og quinoasalat

Mills Proff Partner lanserer en ny kyllingsalat, bønnesalat og quinoasalat.

Publisert

Salatbuffé med nye, spennende salater.

Delikat Kyllingsalat har rause biter av saftig kylling, som sammen med sprø mais, løk og en grillkrydderblanding gir en smakfull salatvariant. Kommer i praktisk 2kg spann og passer ypperlig som påsmurt i KBS.

Oljebaserte salater

Grillspyd med bønnesalat.

Samtidig lanseres to varianter av oljebaserte salater, Delikat Bønnesalat og Delikat Quinoasalat. Bønnesalaten inneholder bl.a. grønne edamamebønner, hvite cannelinibønner, røde kidneybønner, kikerter, paprika, gulrot og grønne oliven – alt i en rapsoljebasert marinade, balansert og smaksatt med hvitløk, urter og sitronjuice.

Quinoa

Kyllingsnadder med quinoa.

Quinoa, som produseres hovedsakelig i Bolivia og Peru, er et produkt som foreløpig er ganske ukjent for nordmenn, men har de senere år gått sin seiergang i land som USA og Sverige. Tidligere var dette et korn som inkaindianere spiste, de kalte det Moder Korn. Delikat Quinoa salat er smaksatt med sunn nordisk rapsolje med sitronjuice, ingefær og litt chili. Marinaden er tilsatt Quinoa, sprø biter av rød paprika og purre, og det hele får en lekker gul farge av gurkemeje. Kan serveres og brukes til både varme og kalde retter, eller rett i salatbuffeen.

Powered by Labrador CMS