EvaticLogo

Ledende tysk storkjøkkenbedrift velger norsk

Citti GM-Partners er en av markedslederne innenfor storkjøkkenindustrien i Tyskland. Nå har selskapet valgt den norskeide bedriften Evatic som leverandør av service management-system for å håndtere den enorme arbeidsmengden i serviceavdelingen.

Publisert

Citti har hovedsete i Kiel, med seks servicesentre rundt om i Tyskland.

Den krevende koordineringen av de 75 serviceteknikere som er tilknyttet disse seks sentrene skal nå effektivt betjenes med Evatic.

– Med den mobile løsningen vår, Evatic Mobile for Android, vil serviceteknikerne til Citti alltid ha nødvendig informasjon om oppdraget, utstyret, kunden og varelaget tilgjengelig ved kun få tastetrykk. Data om reise- og arbeidstid, forbrukte deler og til og med kundens signatur samles enkelt inn ved hjelp av teknikerens Smartphone, sier landssjef for Evatic i Tyskland Ketil Johnsen.

Fungerer bra

Tekniker fra Citti ute på oppdrag.

Bruken av den mobile løsningen gjør at teknikerne kan håndtere flere ordre per dag, og fra Cittis hovedkontor meldes det allerede at hele servicekjeden har aksellerert og blitt mye mer optimalisert enn tidligere.

– Vi ser allerede nå at programvaren fungerer godt for oss som storkjøkkenleverandør. Med Evatic er vi i en mye bedre posisjon til å reagere umiddelbart når uplanlagte hasteoppdrag oppstår, i tillegg til at vi kan være mer proaktiv rundt periodisk vedlikehold, sier Eric Hoderied hos Citti GM-Partners.

– Med Citti som kunde bekrefter vi vår evne til å betjene komplekse selskaper med en optimal service-løsning. Citti GM-Partners er langt fra det første selskapet vi har levert til i storkjøkkenbransjen, men så langt det klart største. At et ledende selskap som Citti GM-Partners legger all tillit hos oss er vi umåtelig stolte av, sier Johnsen.

Evatic AS

Evatic AS utvikler og selger Evatic – et komplett system for bedrifter som driver med service og vedlikehold. Bedriften ble etablert i Norge i 1991 og har i dag en sterk posisjon innenfor service management-industrien i Europa. Med kunder i mange bransjen, i mer enn 20 land er bedriften en internasjonal aktør med kontorer i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrike, Singapore og Kina. Hovedkontoret ligger i Trondheim.

Les mer om Evatic på www.evatic.no.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS