Martini Rose nett

Martini Rosé med en smak av sommer

Den italienske Martini-nykommeren, Martini Rosé, er nå i salg i Norge. Rosévinen er laget av druer hovedsakelig fra distriktene Piemonte og Veneto i Italia.

Publisert

"Smaken er fyldig, forførerisk, søt og aromatisk og har en balansert og behagelig cuvée, der fylden av aromatiske druesafter er i perfekt harmoni med friskheten fra mer fruktige viner", heter det i en pressemelding fra Bacardi Norge.

Videre heter det: "Vinen kjennetegnes av en behagelig duft som minner om sitrusplanter, salvie, hyll og ferskentrær, med subtile aromaer av fiol og villroser".

Store forventninger

- Hva mer kan man ønske seg når tilværelsen skal nytes en sommerdag, spør markedssjef i Bacardi Norge, Marius Vesterby.

Vinen har blitt mottatt med svært gode tilbakemeldinger, og Vesterby legger ikke skjul på at forventningene til Martini Rosé er store.

Rosévin er in

- I fjor økte salget av rosévin i Norge med hele 74 prosent i juli sammenlignet med samme måned året før. Vi regner med at Martini Rosé vil være med på å øke rosévinens popularitet ytterligere, sier Vesterby om vinen som blir regnet som lillesøsteren til landets mest solgte musserende vin, folkefavoritten Martini Asti.

- Martini Rosé vil bli en stor suksess i det norske markedet, sier han.

Fisk og hvitt kjøtt

Vinens lette karakter gjør at den passer som aperitiff og velkomstdrink. I tillegg er egner den som følge til kylling, tunfisk og grillet hvit fisk.

Martini Rosé bør serveres ved 8-10 grader, og kan gjerne legges i kjøleskapet i 4-5 timer før servering. Flasken åpnes forsiktig, og vinen serveres i Coppa eller Flute-glass.

Pris: 110 kroner (Vinmonopolet)

Powered by Labrador CMS