MielePrisStorhusholdning
MielePrisStorhusholdning

Miele-produkt fikk designpris

Industritørkesøylen PTT 7189 ble tildelt prisen "Honourable Mention" for eksepsjonelle detaljløsninger av juryen i det velrenommerte Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Et rekordstort antall på totalt 4433 produkter fra over 60 nasjoner var med i vurderingen til designekspertisen.

Publisert

Bedømmelsen ble gjort ut i fra følgende kriterier: Innovasjon, funksjon, ergonomi, lang levetid, enkel betjening og miljøvennlighet.

Juryen la også vekt på om produktet har en sanselig kvalitet utover praktiske fordeler og hvordan det harmonerer med omgivelsene.

God design knytter brukeren til produktet og merket, og skaper tiltro til kvalitet, forklarer professor Peter Zec, konkurransens initiativtager og president, under annonseringen av de aktuelle prisvinnerne.

"To tørketromler i høyden, hver med en kapasitet på 8 kg danner „Tørk-tørk-søylen“ PTT 7189. Den betjenes av et betjeningspanel i midten. Fra dyner til verneklær for brannvesenet, i alt 40 forskjellige spesialprogrammer til disposisjon. ”Perfect Dry“-sensoren for måling av restfuktigheten er enestående i sitt slag, den gjør det mulig å tørke nøyaktig, spare energi og beskytte tekstilene mot overtørking. Dette er et resultat av SoftLift trommelribbene, en unik Miele-oppfinnelse som selv måler restfuktigheten i tekstilene", heter det i en pressemelding.

Miele

Miele er en tysk kvalitetsleverandør av hvitevarer til privat bruk samt profesjonelle produkter for vaskeri, oppvask og desinfeksjon. Selskapets motto har helt siden starten i 1899 vært ”Alltid Bedre”. Selskapet er verdens største familieforetak i sin bransje, og har kunder over så godt som hele verden. Konsernet har ca 16000 ansatte og omsatte for 2,83 milliarder Euro i fiskalåret 2009/2010.

I Norge er selskapet representert ved Miele AS, som har ca 114 ansatte og en årsomsetning på ca 635 millioner NOK (2010).

Mer informasjon på www.miele-professional.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS