DolceGustoHvitCircolo2

Nescafé Dolce Gusto i brudehvitt

Kaffekonseptet Nescafé Dolce Gusto ble lansert i Norden sist sommer. Kapselmaskinenes inntog på det norske markedet er blitt en suksess, og salget har gått over all forventing. Denne våren lanseres Dolce Gusto i høyglanset hvit.

Publisert

– I tillegg til at Nescafé Dolce Gusto med sin 15 bar trykk gir en god smaksopplevelse, har også det designet medvirket til at den har blitt en favoritt. Vi ønsker å gi nordmenn mulighet til å velge en farge som matcher til sitt interiør. Hvitt er for tiden en trendfarge på det nordiske kjøkkenet, og det var derfor naturlig for oss å komme med en hvit variant av de to modellene Circolo og Piccolo. Vi våger å tippe at disse kommer til å bli populære gaver til vårens og sommerens festligheter, sier Anne Borghegn, nordisk sjef i Nestlé for Nescafé Dolce Gusto.

Nescafé Dolce Gusto lager all slags kaffe, også med melk. Du kan velge mellom 20 ulike smaker, alt fra vanlig svart kaffe, cappuccino og espresso til kakao. Den finnes i fire ulike modeller i høyglanset krem, pianosvart, klar rød, metallisk grafittgrå og nå i hvit.

Les mer på Dolce-Gusto.no

Priser: Circolo (1800 kroner) og Piccolo (1000 kroner).

"
Powered by Labrador CMS