Twinings Hvit te med granateple

Ny hvit Twinings-te med granateple

Twinings og Haugen-Gruppen lanserer stadig nye tetyper i Norge. Denne høsten er Twinings Hvit te med Granateple å finne på det norske markedet. Tidligere i år ble også Twinings Grønn Te med Tranebær lansert. Dessuten fortsettes satsingen på Voyage-serien, som er blitt en norsk suksess.

Publisert

Ny Twinings-te med granateple

Twinings videreutvikler nå hvit te, og tilbyr en ny te med smak av granateple.

Svart te er sunt, og mye tyder på at grønn te er enda sunnere. Den senere tids forskning har imidlertid vist at hvit te inneholder enda større mengder antioksidanter enn andre typer te. Hvit te har derfor funnet veien inn i også norske tedrikkeres hjem. Den tropiske frukten granateple er i seg selv også meget rik på antioksidanter og ble til og med ansett som hellig i oldtiden.

Bevarer næringsstoffene

”Hvit te kommer fra samme plante som annen te, men gjennomgår ikke den samme omstendelige prosessen, og bevarer derfor flere av de næringsrike stoffene. I løpet av noen få uker i starten av te-sesongen plukkes knoppene før de springer ut.På dette tidspunktet er bladene

Stephen Twining i Twinings er med jevne mellomrom på besøk i Norge. Her sammen med Martina Rabsch i Rica Hotels. (Foto: Morten Holt)

fortsatt sølvaktige i fargen – derav navnet hvit te. På grunn av at sesongen for å høste hvit te er så kort, er det en svært begrenset mengde på markedet hvert år, og teen koster derfor litt mer”, heter det i en pressemelding.

Twinings bruker kun ekte hvit te i sine hvit te-produkter. Twinings Hvit te med Granateple gir derfor den ekte smaksopplevelsen av hvit te som følger de 3000 år gamle kinesiske tradisjonene, som nå også er tilsatt en smak av granateple.

Grønn te med tranebær

Twinings grønn te med tranebær.

Grønn te er Norges raskest voksende te sort med 16 prosent vekst i år

”Den grønne teen er laget av de samme bladene som den svarte teen. Men bladene blir behandlet på en måte som bevarer de sunne plantestoffene, bedre enn i svart te.

Derfor anses grønn te som et mirakel for helsen. Grønn te er også naturlig rik på antioksidanter, som beskytter kroppen mot sykdom og nedbryting”, skrives det i en pressemelding.

Twinings Grønn te med Tranebær ble lansert tidligere i år, og har på kort tid vist seg å være en slager blant norske tedrikkere. Tranebær i seg selv er forebyggende mot urinveisinfeksjon og generelt godt for fordøyelsen. Twinings Grønn te med Tranebær er den eneste teen distribuert i dagligvarehandelen som inneholder tranebær.

Powered by Labrador CMS