TonjeMarieSchreinerFrieleMørkiskaffe
TonjeMarieSchreinerFrieleMørkiskaffe

Ny mørk iskaffe fra Friele

1. mai lanserer Kaffehuset Friele en ny variant av Friele IS. Friele IS Espresso Macchiato skal appellere til de etablerte kaffedrikkerne, så vel som de unge. – Lanseringen i fjor gikk veldig bra og nå utvider vi sortimentet med en mørkere espresso basert iskaffe, sier produktsjef, Tonje Marie Schreiner.

Publisert

Produktsjef Tonje Marie Schreiner med Friele IS Espresso Macchiato.

- Med denne mørke fristelsen håper vi at de over 30 også vil nyte denne forfriskende og sofistikerte iskaffen, fortsetter Schreiner.

Pant

Fra og med 1. mai vil det også være mulig å pante alle boksene i Friele IS-serien.

Vi har siden lanseringen av Friele IS jobbet for at Resirk skal åpne for pant på melkebaserte produkter, og nå har vi endelig klart det! sier Tonje Marie Schreiner.

Fordi iskaffen inneholder melk, kan det skape hygieneproblemer og boksen har derfor ikke blitt inkludert i panteordningen tidligere. Fra 1. mai inngår derfor Norsk Resirk og Kaffehuset Friele et prøveprosjekt der det er pant på alle Friele iskaffebokser i et år.

Dette er selvsagt veldig gledelig med tanke på miljøet, og begge parter har stor tro på at panten vil være der for godt.

Aktiviteter

- Du vil legge merke til at Kaffehuset Friele har fått en ny iskaffe som heter Friele IS Espresso Macchiato, lover Schreiner.

- En ny reklamefilm er under produksjon og vi er sikker at dette vil nå de aller fleste med visninger på TV og høy aktivitet på nett og i sosiale medier. Vi vil også være tilstede på flere musikkfestivaler i sommer og dele ut kalde bokser til tørste festivaldeltakerne, forteller Schreiner.

Mørk profil

Den nye varianten er mørk og har en sterkere kaffesmak enn de to andre Friele IS variantene, Cappuccino og Mocca Latte.

- Det er en mørk italiensk espressodrikk som mykes opp med litt iskald melk, sier hun.

Det er økt etterspørsel for mørkere iskaffe med mer kaffesmak i markedet og dette ønsker Kaffehuset Friele å innfri med Friele IS Espresso Macchiato.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS