Nutrilett Meal peanut and cranberry1

Nyheter fra Nutrilett

Nutrilett har blendet fiks ferdig en drikkeklar måltidserstatter for deg som ønsker en sunnere livsstil. Hunger Control Smoothies kommer i to varianter; Nordiske bær og tropiske frukter. Nutrilett har også lansert en ny frokostbar.

Publisert

Nutrilett Hunger Control Smoothie med skogsbær

En stor utfordring for folk som skal gå ned i vekt er en evige sultfølelse. Det å konstant tenke på mat fører til at mange småspiser og derfor mislykkes med å nå eller holde matchvekten.

Rik på protein

Hunger Control Smoothien er en måltidserstatter, som sammen med et sunt kosthold og trening, kan hjelpe deg å gå ned i vekt på en smart måte.

Produktene er rike på proteiner som gjør at du føler deg mett lengre, og reduserer sjansen for småspising mellom måltidene.

23 vitaminer

Nutrilett Hunger Control Tropisk Smoothie

I tillegg til proteiner og fiber, inneholder Hunger Control 23 vitaminer og mineraler som klassifiserer produktene som fullverdige måltider. Hunger Control Smoothies kommer i to varianter; Nordiske bær og tropiske frukter

Du kan drikke den som et kjapt måltid når du er på farten - til eller fra treningen eller på tur, selv om du ikke vil gå ned i vekt.

En kickstart om morgenen

¨Nutrilett Meal peanut and cranberry.

Nutrilett har også lansert en ny frokostbar, som vil gi kroppen en god start på dagen og nok energi helt frem til lunsj, ifølge produsenten.

Nutrilett Peanut & Cranberry frokostbar er et lite måltid med kun 209 kalorier som passer for alle som er på farten og ikke har tid til å sette seg ned for å spise.

Den er også god å få i seg før, under eller etter trening. Ikke minst passer baren for alle som ønsker å kontrollere vekten eller som trenger et mellommåltid.

Vitaminer, proteiner og fiber

Hver bar inneholder 23 vitaminer og mineraler. Dette er en tredjedel av det du trenger i løpet av en dag. Nutrilettbarene er rike på protein og fiber, og er lave på kalorier og fett.

I tillegg til frokostbaren med peanøtt og tranebær, finnes fire andre varianter: Brownie, Mørk sjokolade, Peanøtt/sjokolade og Karamell /toffee, samt Milk chocolate & Creamy caramel som fås i enkeltpakning.

Pressemelding fra Zpiker

Powered by Labrador CMS