Stabburet Italienske Produkter
Stabburet Italienske Produkter

Nyheter fra Stabburet

Stabburet, Idun og Nora har lansert en rekke nyheter denne høsten. Stabburet har også overtatt distribusjonen av Tomtegløgg.

Publisert

Stabburet Italienske Produkter i to nye varianter: Stabburet Piadina Spekeskinke & Mozzarella og Stabburet Pizzawrap Kylling & Pesto.

Stabburet Italienske produkter

Stabburet Italienske produkter er steinovnsbakte brødprodukter med mye god smak og som er enkle å tilberede. Nå kommer to nye produkter:

Stabburet Piadina Spekeskinke & Mozzarella er et brettet bakverk fylt med spekeskinke og mozzarella og litt tomatsaus for ekstra saftighet. Produktet kan serveres slik det kommer, eller en kan legge i salat og grønnsaker for å få et enda mer fristende utseende.

Stabburet Pizzawrap Kylling & Pesto er et bakverk med kyllingfilet og pesto.

Begge produktene kan tilberedes både i pressjern, highspeed-ovn og convectionovn.

Stabburet Forstekte Pizzabunn

Stabburet Forstekt Pizzabunn.

Stabburet Forstekte Pizzabunner er en helt ny generasjon bunner, laget på Stabburets nye pizzabakeri.

Den nye teknologien gir luftige og saftige pizzabunner med en svært jevn kvalitet. Med disse bunnene kan en lage pizzaen alle vil ha, uten å måtte tenke på heving av bunnene.

Stabburet Forstekte Pizzabunner finnes i to ulike tykkelser, amerikansk tykk bunn og italiensk tynn bunn.

Stabburet Amerikansk Pizzabunn 40 cm har et tykt og luftig bakverk med en sprø gripekant rundt og kommer ferdig med saus. Stabburet Amerikansk Pizzabunn 30 cm har samme bakverk som 40 cm, men kommer uten saus slik at du selv kan bestemme type og mengde saus.

Stabburet Italiensk Pizzabunn 30 cm er en tynn bunn som kommer ferdig med saus og gjør det raskt og enkelt å servere nystekt italiensk pizza.

Stabburet Gastronorm Pizza

Stabburet Gastronorm Pizza.

Stabburet Gastronorm Pizza er en god og rimelig pizza som passer til kantine- og horecamarkedet.

Pizzaen er i gastronormformat, som gir god ovnsutnyttelse og gjør det enkelt å servere pizza til mange mennesker på en rask og effektiv måte.

Stabburet Gastronorm Pizza finnes i to varianter. Stabburet Gastronorm Pizza Kjøttdeig er en tykkbunnet pizza med en godt krydret saus og kjøttdeig med mye smak. Stabburet Gastronorm Pizzabunn med ost og saus er et utgangspunkt for å lage din egen vri på pizzaen.

Ha på kjøtt og grønnsaker som passer deg og dine kunder best. Stabburet har også et utvalg av pizzagarnityr som passer godt til å toppe pizzabunnen med.

Stabburet Paibunn 23 cm

Stabburet Paibunn.

Stabburet fortsetter utvidelsen av paisortimentet. Paibunnen er ofte den delen av paibakningen som er mest tidkrevende, og derfor en barriere for å lage pai.

Stabburet ønsker å gjøre det enklere for deg å lage hjemmelaget pai, og lanserer derfor en stor paibunn. Bunnen passer både til en mettende matpai eller en søt dessertpai.

Hver pakning inneholder 15 paibunner, hver på 23 centimeter, som hver veier 280g.

Stabbur-Makrell 40 grams pakninger.

Stabbur-Makrell 40g

Stabbur-Makrell er nå lansert i større porsjonsbeger. Hvert porsjonsbeger er fylt med grovhakket makrell og er nøkkelhullsmerket.

Nye smaksfavoritter fra Idun i smarte serveringssystem

Med Idun Sentomater kan du servere den samme gode dressingen hver dag og samtidig spare arbeidstid og –kostnader.

Det nye serveringssystemet – Idun Sentomater.

Plasser dressingposen i det nye serveringssystemet – Idun Sentomater – og sett frem på salatbordet. Sentomaten porsjonerer ut dressing i forhåndsbestemte trykk og er enkel å håndtere både for kunde og forbruker. Enklere og mer hygienisk kan det ikke bli. Nå kommer tre nye smaksfavoritter; Idun Thousand Island, Idun Hvitløksdressing og Idun Balsamicodressing.

Nora husholdningssaft u/tilsatt sukker 1,5 liter

Nora saft 1,5 liter.

Både husholdningssaft og saft uten tilsatt sukker er populært. Nora lanserer nå husholdningssaft i 1,5 liters flaske med hele 99 prosent råsaft.

I tillegg lanseres også Nora Drue-, rips- og bringebærsaft uten tilsatt sukker. Også denne er med 99 prosent råsaft.

Tomtegløgg

Stabburet har tatt over distribusjonen av Tomtegløgg. Tomtegløgg er sterkt rotfestet i norske tradisjoner.

Stabburet har overtatt salget av Tomtegløgg.

Gløggen er imidlertid mye mer enn varm drikk med mandler og rosiner i. Julegløgg er stemning, tradisjoner og ikke minst en anledning til å lage en liten førjulsfest for dine kunder. Eller hvorfor ikke servere som glühwein utenom julesesongen?

Mykstekt løk med solsikkeolje

Stabburet mykstekt løk blir nå sunnere. Palmeoljen er byttet ut med solsikkeolje; en sunnere olje som reduserer mengden mettet fett. I tillegg gir dette en bedre konsistens på løken.

Pressemelding fra Stabburet

Powered by Labrador CMS