Vario2

Nyskapning for proffkjøkkenet

Myhrvold Storkjøkken AS lanserer et helt nytt konsept for det profesjonelle kjøkkenet, Frima VarioCooking Center. Produktet koker, steker, frityrsteker og koker med trykk.

Publisert

Nyskapning for det profesjonelle kjøkkenet, Frima Vario Cooking Center.

Innebygget intelligens overvåker tilberedningsprosessen helt automatisk, og forteller kokken når han må utføre handlinger.

Rational SelfCooking Center

Programvaren er basert på systemet i Rational SelfCooking Center, og enkelt i bruk.

”Frima VarioCooking Center oppnår 200 °C på kun 90 sekunder. Opprettholder effektivt innstilt temperatur også når pannen er fylt med mat. Temperaturkontrollen er nøyaktig, og sikrer at ingenting brenner fast

Harald Kvist i Rational og Morten Moe i Maestro Storkjøkken presenterte nyheten på Østlandske Storhusholdning i oktober. (Foto: Morten Holt)

eller koker over. Med Frima VarioCooking Center koker du til og med melkeretter uten antydning til overkoking eller fastbrenning, og det uten at du må bruke tid på å overvåke prosessen”, heter det i en melding fcra Myhrvold Storkjøkken..

Det nye varmesystemet, VarioBoost, gjør Frima VarioCooking Center dobbelt så rask som tradisjonelle koke- og stekeapparater. VarioBoost gir full varmeeffekt til pannebunnen i løpet av sekunder. Den variable kraftreserven øker stekekapasiteten med over 40 prosent sammenlignet med tradisjonelle stekepanner.

Porene lukkes øyeblikkelig og væsken beholdes i produktet. Dette gir stor reduksjon i stekesvinnet (inntil 20 prosent) i forhold til tilberedning i vanlige stekepanner. Samtidig reduseres tilberedningstiden kraftig fordi det ikke er noe lekkasje av væske fra produktene som stekes.

I kombinasjon med Rational Self Cooking Center danner Frima VarioCooking Center et komplett kjøkken. Installasjonen er svært enkel, kobles direkte til vann og avløp. Gulvbrønn er unødvendig.

Demonstrasjonskjøkken

Myhrvold Storkjøkken AS har installert et Frima VarioCooking Center i sitt demonstrasjonskjøkken, slik at interesserte kan se nærmere på nyskapningen.

Maestro Storkjøkken AS, som er en del av Myhrvoldgruppen, forhandler produktet i Hedmark og Oppland.

På Sørlandet representeres Myhrvold Storkjøkken av Cena Buestad AS. For øvrig er Myhrvold Storkjøkken AS landsdekkende og har egne avdelinger i Bergen, Trondheim og Narvik.

Powered by Labrador CMS