Nordisk sjef for PayPal Jean-Francois Rochet

PayPal tilgjengelig for netthandlere via PayEx

Som et ledd i PayPals satsning på det nordiske markedet, har selskapet inngått partnerskap med en av Nordens ledende betalingsleverandører, PayEx. Samarbeidet med PayEx gjør PayPal tilgjengelig for en rekke nettbutikker, som enkelt kan implementere PayPal, og samtidig ha kun én lokal kontakt for alle sine betalingsløsninger gjennom PayEx.

Publisert

Nordisk sjef for PayPal, Jean-Francois Rochet

– PayPal satser på det nordiske markedet, og PayEx er en av de sterkeste lokale betalingsaktørene i Norden. Det falt seg naturlig å initiere et samarbeid med dem, sier Jean-François Rochet, general manager for PayPal i Norden.

– Fra før er PayPal tilgjengelig hos blant annet ExtraFilm og Skype i Norge. Avtalen med PayEx gjør at vi kan bygge flere gode relasjoner på det nordiske markedet, sier Rochet.

Etterspurt tjeneste

PayEx har som mål å tilby den bredeste betalingsplattformen for det nordiske markedet, med støtte for alle de betalingsløsninger markedet etterspør. Det var et naturlig valg for PayEx å tilby PayPal via sin portal. PayPal har blitt en stadig mer etterspurt betalingstjeneste i Norden de siste årene.

– Etterspurt betalingsløsning

Markedsdirektør i PayEx Solutions, Christer Lovær.

– PayPal er et verktøy for betaling på nett, og er ett tillegg til vår betalingsportal. Med PayPal kan vi tilby våre brukere en etterspurt betalingsløsning som kan benyttes både lokalt, nordisk og ikke minst globalt, noe som er svært viktig for mange av våre kunder, sier Christer Lovær, markedsdirektør for PayEx Solutions.

PayPal er tilgjengelig som betalingsmetode for nettforhandlere gjennom PayEx fra fredag 27. november.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS