Samarbeid om evaluering

d2o, som er en aktør innen inntekts- og produktivitetsstyring for hotell- og restaurantbransjen, har overtatt QI (Quality Improvement International AS), en anerkjent skandinavisk tilbyder av kvalitetssikring for hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen.

Publisert

– Vi har tro på at QI’s produkter og tjenester kombinert med PMI-løsningene, samt ekspertisen til de to selskapene, vil gi stor verdi til våre kunder og til bransjen generelt, uttaler Young Ngoc Nguyen, administrerende direktør og grunnlegger av d2o, og fortsetter:

– Med d2os eksisterende brede og kraftfulle portefølje av markedsledende og avanserte inntekts- og kostnadsstyringssystem for hotell- og restaurantindustrien, har nå d2o og QI løsningen for produktivitets- og servicekvalitetshåndtering designet spesielt for hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen. QI’s kunder vil nyte godt av d2os faglige ressurser, IT-plattform og nettverk.

Uavhengige evauleringer

QI vil fortsette å fokusere på å tilby uavhengige evalueringer for hotell, restauranter og andre selskap innen reiselivsindustrien gjennom serviceevalueringer ("Mystery Guest").

Dets tjenester, kombinert med d2os løsninger som blant annet inneholder produktivitetsstyring, varekostkontroll, inntektsrapportering, prognostisering og budsjettering, vil også bidra til utvikling av nye og innovative produkter for QI’s kunder innenfor områdene serviceevalueringer, telefonevalueringer, kurs/konferanseevalueringer, standardutarbeidelser og serviceopplæring, heter det i en pressemelding.

Quality Improvement International AS

Quality Improvement International, etablert i 2002, er et skandinavisk kvalitetssikringsselskap spesialisert innenfor beste praksis og tilpasset serviceevaluering til hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen.

Mer informasjon på hjemmesiden

d2o

d2o, grunnlagt i 2000, tilbyr et gjennomprøvd konsept med software, opplæring og forretningsrådgivning for hotell- og restaurantbransjen. Disse løsningene setter kundene i stand til å øke bunnlinjen ved å forenkle den daglige prosessen for inntekts- og produktivitetsstyring.

Mer informasjon på hjemmesiden

"
Powered by Labrador CMS