Samuel Utopias

Samuel Adams Utopias et annerledes øl

Jim Koch er gründeren av The Boston Beer Company, og bryggmesteren av Samuel Adams øl. Hans mål med Utopias var å sette høye forventninger til øl, utvide grensene for hva øl egentlig er, samt og kunne sammenligne Utopias med den beste konjakken eller portvinen i verden.

Publisert

Samuel Adams Utopias - øl med 25 prosent vol. alkohol.

Koch var pioneren innen området ekstremøl, og har siden da vært ledende med de sterkeste ølene i verden – bl.a. Samuel Adams Triple Block, Samuel Adams Millennium Ale, og nå sist med Samuel Adams Utopias.

Jordaktig og krydret smak

Med håndverksmessig presisjon, brygges Samuel Adams Utopias med tradisjonelle ingredienser, deriblant. tre ulike sorter av høykvalitets humle som er de beste man får tak i (Spalt Spalter, Hallertau Mittlefruf og Tettnang Tettnanger).

Dette gir til sammen en lett jordaktig og krydret smak. Samuel Adams Utopias inneholder Crystal Malt for å få den dype fargen, og malt av typen Two-Row Moravian og Bamberg Smoked. Det er også benyttet gjær, som normalt brukes fot champagnefremstilling. Lagres i whiskey-, portvin- og konjakksfat i opp til ti måneder.

Begrenset antall

Samuel Adams brygger et begrenset antall flasker Utopias, som fylles i samleflasker som ligner de bryggpanner som bryggeribransjen benyttet til fremstilling av øl for hundrevis av år siden.

Smak og duft: Amberfarget med stor og elegant smak, noe likt den dype smaken som finnes i en lagret portvin eller en fin konjakk. Intensiv og smakfull med en fruktig tone. Aromatisk med liten sødme og distinktivt innslag av kanel, vanilje og sirup. Utopias inneholder ikke kullsyre.

Passer til: Ideell som avec etter en herlig middag. Server Utopias romtemperert i vinglass eller i konjakkglass

Produsent: Boston Beer Company, USA

Alkohol: 25 %

Webside:www.brewery.no

"
Powered by Labrador CMS