FiggjoFlak2

Spennende opplevelser på bordet

Figgjo AS lanserer 11 nye tallerkener denne våren. Nyskapende og spennende former som gir nye opplevelser på bordet. – Utgangspunktet har vært å utvikle tallerker som skal brukes for servering av mange mennesker på kort tid, slik som for bankett, konferanser og hotell, melder markedssjef Marianne Fedde Liland.

Publisert

– Det er utfordrende å servere mange mennesker på kort tid. Det stilles store krav til porselenets funksjonalitet. Figgjo lanserer nå produkter som både er spennende og funksjonelle, der målet er å gi gjestene den beste matopplevelsen, sier hun.

Utfordrende og komplekse serveringssituasjoner

Figgjo har utviklet tre nye tallerkentyper som kombinerer design og funksjonalitet; Figgjo Flak, Figgjo Kvadrat og Figgjo Morf. Sammen med de eksisterende produktene danner løsninger som dekker ethvert behov - fra en klassisk bankett til en effektiv konferanse.

– Våre produkter, nye og eksisterende, er utviklet med tanke på våre kunders utfordrende og komplekse serveringssituasjoner. De er i stor grad tilpasset standardutstyr for tilberedning og transport av mat, som varmeskap, tallerkendispensere og transportvogner.

Slik omtaler Figgjo selv de nye produktene

Figgjo Flak

Figgjo Flak.

En markant knekk i fanen på tre av tallerkene og en skråstilt fane på den største gjør at Figgjo Flak skiller seg formmessig fra sine runde slektninger. Dette uten at det går på bekostning av de funksjonelle kravene. Alle fire tallerkene har god gripehøyde, romslig spiseflate og lav vekt. Foruten den største, stabler de uavhengig av retning – i en stabel ingen har sett maken til! Figgjo Flak er med sin enkle annerledeshet flott å kombinere, spesielt sammen med Figgjo Europa.Produktnummer 2913HH (32 cm), 2905HH (30cm), 2904HH (27 cm) og 2901HH (24 cm).

Figgjo Kvadrat

Figgjo Kvadrat.

En firkantet form med myke hjørner. Figgjo Kvadrat har fleksible bruksflater som passer inn i alt fra formelle banketter til kreative kuverter. De tre tallerkene har glidende overganger mellom spiseflate og kant, de avrundede hjørnene gjør den mer robust enn mange andre firkantede tallerker. Figgjo Kvadrat er lett, gripevennlig og stabler godt. De egner seg spesielt godt til å kombinere med Figgjo Verde, Figgjo Konveks og Figgjo Konkav.Produktnummer 4402HH (27 cm), 4403HH (24 cm) og 4410HH (14 cm).

Figgjo Morf

Figgjo Morf.

Myke former med sirkulære spiseflater gjør disse tre tallerkene stramme og lekne på samme tid, og svært godt egnet til å kombinere med runde tallerker fra Figgjo. Server forrett og dessert på Figgjo Morf, mens hovedretten serveres på en rund tallerk. Dermed oppnår du et spennende uttrykk på bordet. De to største har samme størrelse men ulik ytre form, alle tre stabler godt og er enkle å gripe og bære. Figgjo Morf passer spesielt godt til alle runde tallerker som Figgjo Grad, Figgjo Europa og Figgjo Klassik.Produktnummer 4001CH (24 x 27,5 cm), 4001HH (24 x 27 cm) og 4065HH (13,5 x 15 cm)

Figgjo Grad

Figgjo Grad

Siste tilskudd i Grad-serien. Halvdyp tallerk som rommer 14 cl, er perfekt til forrett, dessert og mellomrett. Produktnummer 2709HH (21cm)

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS