Jos Poell Vol au Vent mini
Jos Poell Vol au Vent mini

Spennende smaker i butterdeig

Haugen-Gruppen lanserer Vol au Vents i storkjøkkenpakning. Etter å ha spesialisert seg på produkter i forbrukerforpakning over lengre tid, lanserer Jos Poell nå et produkt spesialtilpasset storkjøkkenmarkedet.

Publisert

Små Vol au Vents er tørrvare pakket i forpakning med lang holdbarhet. Varmes lett før bruk.

Det er 96 Vol au Vents pr eske, hver og en av dem presentert i sitt eget lille rom i emballasjen. Dette sikrer at produktets kvalitet og form ikke reduseres under transport.

Forslag

De kan fylles med fritt valg av for eksempel laks, oster, spekeskinke, pesto, soltørket tomat eller sopp.

Serveringsforslag: En spenstig variant på en meksikanskinspirert rett: Fyll tre stk, en med salsa, en med guacamole og en med cheddar. For å ikke snakke om søtt fyll: Bær, krem eller sjokolade.

– Det naturlige valget til kanapeer eller fingermat, men passer også utmerket til tapasmenyen, eller som tilbehør til ulike lunsj- og middagsretter. Hva med en ostetallerken med Vol au Vents fylt med fikensyltetøy? Melder Simen Eivindson Haugberg i Haugen-Gruppen

Lang butterdeigerfaring

Med hele sju generasjoners erfaring, er Jos Poell en produsent med tradisjoner hva kvalitet angår.

Historien går helt tilbake til 1772, i den nederlandske byen Wert. Det startet opp som et lite bakeri, med butterdeigsprodukter som er en av spesialitetene, og er den dag i dag kjent for sin kvalitet verden over.

Les mer på Haugen-Gruppens hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS