Pals steinbitkake bilde
Pals steinbitkake bilde

Storhusholdningsnyheter fra Pals

Her er noen nyheter fra Pals denne høsten. Pals tilbyr grov pnini og ekte franske minicroissanter med smør fra Delifrance, steinbitkarbonader med purre og hvitløk fra Berggren og pandaflutes.

Publisert

Grov Panini fra Delifrance.

Grov Panini fra Delifrance er et fiberrikt sandwichbrød som du slipper å steke. Du tar ut produktet direkte fra frys. Dette er et sunt alternativ å ha i disken som gir lang metthetsfølelse.

Grov Panini har en myk skorpe og en saftig krumme. Produktet har 96 % grovhet og tilfredsstiller nøkkelhullmerking.

Paninien er godt til påsmurt eller som et brød ved siden av varmmat/salater. Pakning; 48x100g

Ekte franske minicroissanter

Ekte franske minicroissanter med smør fra Delifrance av meget god kvalitet. Sprø skorpe som gir like godt resultat ved hver avbaking.

Tas direkte ut fra frys. Pakket i 4 stk. plastposer per kartong, med 40 stk i posen.

En smidig håndtering og en garanti for at produkter oppbevart under gode forhold. Passer til frokos/lunsj buffet, pausemat, møtemat eller noe godt til kaffen.

Steinbitkarbonader

Steinbitkarbonader med purre og hvitløk fra Berggren inneholder 45% fisk hvor 30% er hvitlaks/surimi og 15% steinbit. Steinbitkarbonadene er kjent for sin gode smak og konsistens som har ført til en rekke utmerkelser, bl.a. gull i NM for andre kåringen på rad. Steinbitkarbonadene har høy kvalitet på råvarene som er fra bærekraftige fiskebestander. Fisk er en lønnsom og økende helsetrend. Hver steinbitkarbonade veier 100g.

Pandaflutes er grove flutes som er laget av Pals sin ekstra grove panda brødmiks. Dette er et ekstra grovt sandwichbrød. Pandafluets har en myk skorpe og en saftig krumme. Produktet støtter milljøarbeidet til WWF. Den har 76% grovhet og er godkjent til nøkkelhullmerket. Passer til de fleste påleggsvarianter eller som et godt brød ved siden av varmmat eller salater. Pakning; 48x100g

Pressemelding

Powered by Labrador CMS