Haugen-GruppenChillisausPorsjon

Sweet chilisaus i porsjonspakker

Haugen-Gruppen Storkjøkken lanserer to nyheter i mai, deriblant sweet chilisaus i porsjonspakker.

Publisert

Sweet Chilisaus i porsjonspakker

Sweet chili saus-segmentet er det klart største i den asiatiske sauskategorien. Haugen-Gruppen AS lanserer praktiske porsjonspakker.

Go-Tan Sweet Chilisaus har balanse mellom chili, lime, sødme og hvitløk, og kan i prinsippet serveres til alle asiatiske retter.

Sausen inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Produktet kan brukes til klassisk wok, med grønnsaker, kjøtt, fisk eller kylling, om ren saus servert ved siden av, som dip, som smakstilsetning av din varme saus, rømme eller majones, som topping til pizza eller sandwich eller smakssetting av spennende supper og salater.

Paradiso Gule Semitørkede tomater

Haugen-Gruppen AS Storkjøkken lanserer Paradiso Gule Semitørkede tomater. De semitørkede plommetomatene plukkes solmodne og blir deretter tørket i ovn til det er 50-60 prosent vann igjen i produktet. Dette kan sammenlignes med soltørkede tomater som er tørket under åpen himmel i fem dager til det er ca 10 prosent vann igjen i produktet.

Paradiso Semitørkede tomater legges deretter i sunn rapsolje, sammen med hvitløk og krydder i glass på 1,97 kilo. Glasset er meget praktisk, oppbevares på kjøl etter åpning og trenger ikke overføres i annen emballasje. Smaken er søt og tiltalende, det visuelle attraktivt og innovativt, som er de to viktigste komponentene for å skape lønnsomme matretter på mange restauranters menyer, skrives det i en pressemelding.

Nettside:www.haugen-gruppen.no

"
Powered by Labrador CMS