Tork Rengjøring ISSA
Tork Rengjøring ISSA

Tork lanserer tre nye serier Tork-dispensere

Tork-produsenten SCA viser sine løsninger innen hygieneprodukter på årets messe Issa/Interclean. Selskapet satser på et grønt tema etter at det ble kjent at SCA står på listen over verdens 100 mest miljøvennlige selskaper for det sjette året på rad. Nok en gang er SCA det eneste mykpapirselskapet på listen.

Publisert

Tork-produsenten SCA viser sine løsninger innen hygieneprodukter på årets messe Issa/Interclean.

– SCA er nå anerkjent internasjonalt som et av verdens mest miljøvennlige selskaper, en kjensgjerning det er naturlig å understreke på Issa/Interclean. Og siden kjernevirksomheten vår er å tilby hygieneløsninger, vil dette aspektet utgjøre en vesentlig del av Tork standen på messen sier Line Pedersen, produkt- og markedssjef i Tork.

SCA følger strenge regler for miljøvennlig drift og arbeider hele tiden for å bedre sin innsats på området. Selskapet kom som nummer to blant verdens grønneste selskaper i en EIRIS Independent rapport, publisert i juni 2007.

To fargekombinasjoner

Tork standen vil ha oppsatte tavlepunkter om hygiene og miljø og kan også by på en egen attraksjon i realistiske omgivelser.

Selskapet vil demonstrere en ny familie Tork-dispensere for profesjonelle brukere, som blir lansert på årets arrangement. Dispenserne finnes i to fargekombinasjoner og er svært robuste, ergonomiske og brukervennlige.

Den prisbelønte dispenserserien Tork Elevation, lansert i 2009, vil også være å finne på standen. Disse dispenserne har en sømløs design med transparente vinduer utformet av den internasjonale designeren Thomas Meyerhoffer. Han har tidligere arbeidet med merkevarer som Apple, Porsche og Nike. Tork Elevation mottok de prestisjetunge prisene iF og reddot design award i fjor.

Nytt såpesystem

Torks nye såpesystem blir nok et høydepunkt på standen. Torks nye flytende såper er lukket system hvor flaske og pumpe er ett for å ivareta optimal hygiene og unngå forurensning.

Det tar bare noen sekunder å bytte flasken, noe som frigjør personalet til andre oppgaver. Det faktum at flasken klapper sammen etter hvert som innholdet minker, reduserer avfallsmengden med 70 prosent og gir lavere utgifter til avfallshåndtering.

Tre nye tilskudd til Torks serie for interfold dispenserservietter vil også bli presentert. Diskmonterte og innebygde dispensere samt borddispensere er utformet for å avgi én Tork interfold-serviett om gangen og på den måten redusere overforbruk og kostnader.

Egen seksjon for toalettrom og vaskestasjoner

Tork befinner seg på stand 101 i Hall 10, som er reservert for toalettrom/vaskestasjoner. Dette er en ny inndeling på årets utstilling. Issa Interclean arrangeres i Amsterdam fra 26. til 29. april.

– For oss er det svært viktig å nå ut til målgruppen med Torks budskapet på en enkel måte. Toalettromhallen gir større utbytte på grunn av den store synergien som ligger i å ha alle utstillere innen toalettrom samlet på ett sted. Ved å nå riktig gruppe av besøkende får Torks budskapet større gjennomslagskraft forteller Line Pedersen.

Ytterligere informasjon om Tork/Scas stand stand på ISSA her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS