Oras berøringsfri3 nett
Oras berøringsfri3 nett

Unngå kontaktsmitte med sikker håndvask

Med den nye Oras Electra servantkran kan du vaske hendene uten å berøre kranen. Du kan vaske hendene trygt og hygienisk med forhåndsinnstilt temperatur. Vannet renner kun mens du vasker hendene.

Publisert

Berøringsfri kran fra Oras, Oras Electra. (Foto: Oras)

Oras Electra er spesielt bygd for krevende miljøer, og det er en kran som sparer vann og energi.

Fra Electra servantkran renner vannet kun når du holder hendene under tuten, og stopper med en gang hendene er flyttet.

Sikrere håndvask

- I hovedsak er det kontaktsmitte og dårlig håndhygiene som smitter svineinfluensaen fra person til person, i tillegg til nysing og hosting. Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med å forhindre dråpesmitte, men vi kan unngå at kranen blir synderen. Med berøringsfrie kraner fra Oras slipper du å ta i kranen når du vasker deg, og holder både deg og kranen frisk og ren, opplyser markedssekretær Kjersti Lerstad i Oras Armatur AS.

Berøringsfrie

"Oras har laget kraner i mer enn 60 år, og er markedsledende på berøringsfrie kraner på verdensbasis. Oras har utviklet og produsert berøringsfrie kraner siden tidlig på 90- tallet. Vårt sortiment av berøringsfrie kraner er pålitelig og brukervennlig både på offentlig steder og i moderne hjem", heter det i melding fra Oras.

Oras autofokus

Sensorene i Oras Electra kraner er bygget på en unik autofokusteknologi. I kontrast til den tradisjonelle infrarøde teknologien, har Oras autofokus ingen begrensning når det gjelder å registrere objektet.

Endringer i farge, lysforhold og overflater har ingen betydning. Det betyr at Oras autofokus kan brukes overalt.

Powered by Labrador CMS