JacobsCreekMusserende
JacobsCreekMusserende

Varme maidager med bobler

Våren og sommeren innebærer for de fleste av oss feiringer av ulike slag. Sol og varme gir alltid et påskudd til å feire, og i tillegg kommer merkedager som 17. mai, konfirmasjoner, brylluper og andre festligheter. Ferske tall fra Vinmonopolet bekrefter at vi nå går inn i høysesongen for sprudlende dråper.

Publisert

Allerede etter de fire første måneder i år har nordmenn kjøpt 75 000 flere liter musserende vin sammenliknet med samme periode i fjor.

Jacob’s Creek sparkling fra Orlando Wines i Australia har hittil i år hatt en økning på 24 prosent, sammenlignet i fjor.

Forventer god vekst i år

- Med så høye tall allerede så langt i år, forventer vi god vekst til salget av mange nordmenns favoritt, Jacob’s Creek Chardonnay Pinot Noir og den nye selgeren Jacob’s Creek Sparkling Rosé utover våren og sommeren, sier Chad Augustine, produktsjef i Pernod Ricard Norway.

Sparkling Rosé har økt med hele 44 prosent så langt i år og viser at det er en stadig økende interesse for både rosé og rimeligere alternativer av høy kvalitet og som er laget på samme måte som champagne.

Her får du to tips og anbefaling om hva de passer til og når de passer aller best.

Jacobs Creek Sparkling Rosé (110 kroner)

Musserende rosévin som passer som velkomstdrink til 17. mailunsj. Fin friskhet, røde bær, fine bobler og et hint av sødme gjør den egnet som en aperitiff. Samtidig passer den til lett krydret fingermat eller tapas.

Jacob’s Creek Chardonnay Pinot Noir Brut (112 kroner)

En allround musserende vin med rik frukt av modne epler, fersken og melon. Den har en touch av sødme som passer godt for de som synes de tørre champagnene blir for syrlige. En klassisk musserende som passer godt til typiske 17. mairetter som laks, eggerøre, spekemat, asparges osv.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS