Stabburet Amerikansk Pizza biff
Stabburet Amerikansk Pizza biff

Vinternyheter fra Stabburet

Stabburet har lansert en rekke nyheter for horecamarkedet på nyåret.

Publisert

Stabburet Amerikansk Pizza

Stabburet har investert 90 millioner kroner i et nytt pizzabakeri, som gir en enda luftigere og saftigere bunn.

Nå lanserer Stabburet to varianter av ferdigtoppet amerikansk pizza med tykk og saftig bunn, omringet av en sprø skorpe; Amerikansk Pizza med Skinke og Champignon og Amerikansk Pizza med Marinert Biff.

Stabburet Amerikansk Pizza er enkel i drift og kan tilberedes i både convectionovn/stekeovn, steinovn og Merrychef.

Chef Mesterknakk 77 g

Chef Mester ble lansert høsten 2008. Pølsene har mer kjøtt og 25 prosent mindre fett enn vanlige pølser, mens det hele tiden har vært smak som har vært det viktigste i utviklingen.

Det finnes dessuten to spesialvarianter. Stekepølsen Chef Mester Ost & Chili og nyheten Chef Mesterknakk.

Chef Mesterknakk er inspirert av tysk pølsekunnskap og den klassiske pølsen knakkwurst. Chef Mesterknakk er en driftsfleksibel pølse som både kan kokes og stekes. Den har en mild smak, og passer godt til blant annet en barnemeny.

Idun tacosaus 825g

Nå kommer tacosaus i praktisk spruteflaske. Dette gjør det enklere både for ansatte å montere og for forbruker å påføre sin favorittsmak på produktet.

Idun Tacosaus har biter av jalapenõ, paprika og løk. Sammen med Idun Rømmedressing, Idun Lettere Rømmedressing og Idun Salsa kan man gi bestselgerne en meksikansk vri som kundene elsker.

Mors Kyllingkjøttkake 40 g

Mors Favoritter består av karbonader og kjøttkaker i flere størrelser, kjøttboller i forskjellige smaker samt dansk hakkebøff. Det er grove og saftige produkter med god smak og fin stekeskorpe, laget helt uten tilsatt gluten.

Basert på innsikter om at stadig flere er opptatt av helse og ønsker å

spise sunt samtidlig som de vil ha større utvalg av kyllingprodukter utvider Stabburet sitt sortiment med Mors Kyllingkjøttkake. Kyllingkjøttkaken er saftig og grov.

Stabburet New Yorker Hamburger

Stabburet lanserer Stabburet New Yorker Hamburger, inspirert av verdens hamburgere fra USA. Dette er Stabburets tykkeste hamburger, og den er både saftig og grov.

Stabburet New Yorker Hamburger tilbys i to størrelser, medium (150g) og large (200g)

Powered by Labrador CMS