Wasa Delicate Thin Crisp Rosmarin nett

WASA lanserer Delicate thin crisp

WASA har nå lansert en ny serie smakstilsatte flatbrød (sesam og rosmarin). De nye flatbrødene gir et utgangspunkt for å kombinere norsk mattradisjon med nye moderne smaker. Med Delicate Thin Crisp utvider Wasa varemerket sitt og åpner for ny matglede i den tradisjonsbundne flatbrødkategorien. Flatbrødet er bakt av kun naturlige ingredienser.

Publisert

De nye flatbrødene har smak av rosmarin og sesam, og setter en spiss på måltidet, enten du bruker det til supper og salater, til forskjellige oster eller som en appetittvekker.

Serveringstips:

Her er noen serveringstips fra produsenten

Delicate Thin Crisp Rosmarin & Salt med spekeskinke og salat

Du trenger fire skiver Delicate Thin Crisp med rosmarin & salt, åtte skiver spekeskinke eller Parmaskinke, noen salatblader, gjerne ruccola, olivenolje og pepper. Dette smaker ekstra godt sammen med litt ost. Vi anbefaler chevre.

Vask salaten og tørk den. Vend salaten i litt olje og pepper. Legg salat og spekeskinke på flatbrødet og topp gjerne med en god chevre eller annen ost. Dette er perfekt som forrett eller som tapas kos.

Wasa Delicate Thin Crisp Sesam med pillede reker, majones og dill

Finn frem fire skiver Delicate Thin Crisp med sesam, 100 gram reker, 2 ss majones, noen dillkvaster og sitron.

Topp flatbrødet med majones og reker. Avslutt med noen dråper sitron og litt dill eller urtekrydder på toppen.

Wasa Delicate thin crisp rosmarin eller sesam og sellerirotsuppe

Du trenger en pakke Delicate Thin Crisp rosmarin eller sesam, 300 g sellerirot, 3 dl fløte, 2 sjarlottløk, en liten bit rød chili, 5 dl hønsekraft eller vann og buljongterning, 2 ss smør til steking, timian, salt og pepper, (spekeskinke).

Skrell selleri og løk og skjær i små biter. Smelt smør i en kjele, og tilsett selleri og løk. Fres noen minutter på middels varme. Tilsett salt, pepper, chili og timian, og la det frese noen minutter til. Tilsett kraft og fløte. Kokes i ca. 20 minutter til sellerien er mør, før suppen kjøres i stavmikser eller blender. Bland suppen godt og smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm. Litt spekeskinke setter en ekstra spiss på det hele.

Powered by Labrador CMS