Whirlpool Fresh Control
Whirlpool Fresh Control

Whirlpool lanserer matsmart kombiskap

En ny undersøkelse viser at smak og kvalitet er de to viktigste kriteriene ved innkjøp av råvarer. Med dette som utgangspunkt lanserer Whirlpool nå 6th SENSE Fresh Control, en helt ny type matsmart kjøleoppbevaring som holder råvarene ferske opp til fire ganger lenger enn tidligere, skrives det i en melding fra Whirlpool.

Publisert

Whirlpool Fresh Control.

- Vi blir stadig mer opptatt av hva vi spiser. Maten skal ikke bare smake godt, den skal være fersk og ha høy kvalitet, sier Christian Handeland, Commercial Manager for Norge i Whirlpool Nordic.

Søkelys på sunnhet og helse fører til økende etterspørsel etter ferske og økologiske råvarer. Dette stiller ikke bare krav til matvarebransjen, men også til hvitevareprodusentene.

- I dag etterspør forbrukerne intelligente kombiskap med en kjøledel som ivaretar matens friskhet og kvalitet over lengre tid. Dette er naturligvis viktig for matkvaliteten. Men det har også betydning for miljøet, ettersom forbrukerne da slipper å kaste unødvendig mye mat. Og som en ekstra bonus sparer man inn på antall handleturer, sier Christian Handeland

En ny generasjon kjøleskap

Med Whirlpools 6th SENSE Fresh Control lanseres en helt ny type kombiskap med et intelligent kjølesystem for oppbevaring av mat. 6th SENSE Fresh Control er en ny teknologi som kontrollerer og regulerer fuktnivået i kjøleskapet.

Teknologien sørger for en kombinasjon av kjøling og fukt, som sikrer optimal oppbevaring av mat. Dette innebærer at råvarer som kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker får opptil fire ganger lengre 1 holdbarhet enn i et standard kjøleskap. All luft i kjøleskapet passerer et antibakterielt filter som hindrer spredning og vekst av luftbårne bakterier.

Klima

Kombiskap som er utrustet med 6th SENSE-teknologien er også klimasmarte. Skapene er utrustet med LED-belysning, og temperaturen i skapet gjenopprettes fem ganger så raskt etter åpning sammenlignet med et standard kombiskap. Alt dette bidrar til å redusere energiforbruket betraktelig.

- Vi har skapt en ny generasjon grønne kombiskap som er klimasmarte for miljøet og matsmarte for forbrukerne. Det tror vi blir en uslåelig kombinasjon, avslutter Christian Handeland i Whirlpool.

Les mer www.whirlpool.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS