Lars og Liv Harby Storkjøkkensenteret

Storkjøkkensenteret i kraftig vekst

Storkjøkkensenteret AS, som ledes av Liv og Lars Harby, har bygd opp en landsdekkende kjede av leverandører innenfor storkjøkkenutstyr, kjøl -frys og vaskerimaskiner. Storkjøkkensenteret vil for første gang samlet være representert på SMAK09 på Lillestrøm.

Publisert

- En gjeng av entusiastiske kollegaer på tvers av fylkesgrenser gikk sammen om en felles profil. Dette er bransjefolk som hver for seg og gjennom mange år har bygget opp lokale solide bedrifter og som er godt forankret i sine distrikter. forteller Lars Harby.

Det stilles enkle men klare betingelser til kjedens medlemmer. Høy kompetanse, fokusering på lokal service og oppfølging og en nærhet til sine kunder og oppdragsgivere.

Landsdekkende kjede

Filosofien til Storkjøkkensentrene er å sammen kunne skape en helnorsk landsdekkende leverandørkjede som forstår de ulike geografiske forskjeller det tross alt er i dette landet. Som ellers i samfunnet går også denne bransjen mot færre og større leverandører.

Her bygges det opp en kjede med lokale leverandører med lokale eiere hvor samarbeidet resulterer i stordriftsfordeler som igjen skal sikre kundene ute i distriktene. Leverandører som kan følge opp med lokal service også etter at utstyret er på plass.

Avdelingene

Lillehammer Storkjøkkensenter as, Lillehammer Storkjøkkensenter avd. Otta, Drammen Storkjøkkensenter as, Fredrikstad Storkjøkkensenter as, og Bergen Storkjøkkensenter as er godt i gang og flere kommer etter hvert.

Hovedkontoret Storkjøkkensenteret as ligger i Ballangen kommune i Nordland og blir ledet av Liv og Lars Harby som startet Lillehammer Storkjøkkensenter as i 1989 og sammen med gode medarbeidere bygget denne opp til en suksessbedrift.

I dag bor og arbeider de her og har overlatt driften på Lillehammer til dyktige og kompetente medarbeidere som fører Lillehammerbedriften inn i en ny tid.

Angelo Po og Lavamack

Storkjøkkensentrene er hovedimportør fra storkjøkkenprodusenten Angelo Po. Den italienske produsenten er kjent over hele verden for sin seriøsitet, høy kvalitet og god design.

Flere av kjedens medlemmer har også tidligere hatt et innkjøpssamarbeid fra denne produsenten. En stor mengde storkjøkken i Norge er derfor stolte eiere av utstyr fra Angelo Po.

På vaskerimaskiner for tøy og moppevask er kjeden hovedimportør fra Lavamack. Dette er også maskiner blant verdenseliten. Storkjøkkensenteret har en klar mening om kvalitet og stiller store krav til sine produsenter og samarbeidspartnere i inn- og utland.

- For mye fokus på pris

- Det fokuseres altfor mye på pris, noe som er helt forkastelig når man vet at dette er profesjonelle maskiner til profesjonelt bruk. Pris er viktig men må aldri gå foran kvalitet, kapasiteter, effekter, inntjening og ikke minst tilgjengelighet på service og deler. Historien forteller at de som handler profesjonelt utstyr og kun fokuserer på lavpris aldri blir lenge i bransjen, mener Lars Harby

- Det er når utstyret svikter at man oppdager hvem leverandøren er. Teknisk utstyr vil uten unntak svikte en eller annen gang. Det er bare spørsmål om når, hvor ofte og om man får hjelp, sier han.

Storkjøkkensenteret vil for første gang samlet være representert på Smak09 på Lillestrøm 3-6 februar hvor de har mye spennende å snakke med gamle og nye kunder om. Du finner dem på stand C03-10.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS