Daniel Atterroth First Hotels

Atteroth ny direktør i First Hotels

De siste årene har First Hotels utvidet hotellporteføljen vesentlig. Nå er Daniel Atteroth (44) ansatt for å føre trenden videre, i rollen som direktør for forretningsutvikling (VP Business Development) i hotellkjeden. Atteroth tar over etter Lennart Johansson, og starter i stillingen tirsdag 12. januar.

Publisert

Daniel Atterroth er ansatt som direktør for forretningsutvikling i First Hotels.

Atteroth har lang fartstid fra hotellbransjen, og har blant annet erfaring fra Hilton, Scandic og Radisson (Rezidor).

Nå kommer han stillingen som administrerende direktør for Lauritz.com i Sverige.

– Gjennom årene har First Hotels gang etter gang utfordret bransjen og vist at de tør å tenke nytt. Dessuten ser jeg ser frem til å komme tilbake til hotellnæringen, en bransje jeg har mer enn 20 års erfaring fra, sier Atteroth i en pressemelding.

Fortsette utviklingen

En av hans viktigste oppgaver blir å bidra til å fortsette veksten for hotellkjeden.

– First Hotels har et solid varemerke og er godt posisjonert for videre vekst. Hotellkjeden har et effektivt distribusjonsapparat, en resultatorientert salgsavdeling og er godt synlige i markedet.

Daniel Atteroth tar over stillingen som VP Business Develpmoent etter Lennart Johansson. Sistnevnte forlot First Hotels 1. november da han begynte som kommersiell direktør for Norges Varemesse.

En nøkkelrolle i First Hotels

First Hotels har aldri vokst raskere enn nå, og har i inneværende år fått nye hoteller i Sverige, Norge, Spania og på Island.

– Vi er i positiv utvikling og har mål om ytterligere vekst i alle markeder vi er representert. Som VP for Business Development, får Atterroth en nøkkelrolle i First Hotels’ videre posisjonering. Med de kvalitetene og den erfaringen han besitter, er jeg sikker på at han vil mestre denne rollen, sier administrerende direktør for First Hotels, Roar Ingdal.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS