Catarina Randow

First Hotels styrker ledelsen

Catarina Randow (45) er ansatt som Vice President Distribution & Revenue i First Hotels. Randow kommer fra tilsvarende stilling i Oracle Micros. Hun har mer enn 20 års erfaring fra hotellnæringen, blant annet gjennom en rekke forskjellige posisjoner i Hilton og Scandic Hotels.

Publisert

Catarina Randow (45) er ansatt som Vice President Distribution & Revenue i First Hotels.

Det har vært en revolusjon innen distribusjonen av reiselivstjenester de siste årene, og dette har i særlig grad påvirket hotellnæringen.

Med ansettelsen av Catarina Randow henter First Hotels inn en kapasitet på området og styrker revenue managment- og distribusjonsavdeling vesentlig.

– I årene fremover vil en stor del av resultatet til hotellkjedene være avhengig av hvordan de klarer å distribuere produktet sitt og å finne optimale integreringsløsninger. Randow har den erfaringen og de egenskapene som skal til for å løse dette på best mulig måte, og jeg er svært glad for å få henne med på laget, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Ny hverdag

En av de store utfordringene fremover er å samarbeide tett med ulike distribusjonsleverandører, samtidig som eget varemerke skal styrkes.

– Å lage en vellykket distribusjonsplattform er et sammensatt oppgave, og når du ikke tror det kan bli mer komplekst, er det akkurat det som skjer. Alt forandrer og utvikler seg kontinuerlig, og det er essensielt å hele tiden tilpasse kartet etter terrenget, sier Catarina Randow.

Gjestenes i fokus

Som tidligere leverendør til hotellkjedene har Randow forlengst dannet seg et inntrykk av sin nye arbeidsgiver.

– I Oracle Micros jobbet jeg tett med hotellkjedene og for meg har alltid First Hotels fremstått som et selskap som har satt gjestenes ve og vel høyest. I tilligg har de jobbet hardt for å nå sine mål – noe jeg håper å bidra til i årene som kommer, sier hun.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS