Kong, David CEO Best Western

Fortsetter som sjef for Best Western

David Kong, president og CEO i Best Western International, har signert en ny kontrakt med Best Western International med varighet ut 2018.

Publisert

Kong har vært president og CEO siden 2004, og bidratt til at Best Western har befestet sin posisjon som verdens største hotellkjede og stadig tar andelsandeler fra andre mid-market-kjeder.

Han har vært en pådriver for innføringen av descriptor-programmet – Best Western, Best Western Plus og Best Western Premier, og han har ikke minst knyttet til seg veldig mange dyktige mennesker i organisasjonen som jobber for merkevaren og hotellene hver dag.

«En av hans største bragder har vært hans evne til å samle organisasjonen over hele verden, og få alle til å dra i samme retning. Han er inkluderende, behandler alle likt og har en utrolig kapasitet til å høre og se alle, og i størst mulig grad lytte til alles krav og ønsker enten man er en affiliate med 300 medlemshoteller eller en med 28. David Kong har mottatt flere prestisjetunge reiselivspriser for sin innsats for å revitalisere og utvikle Best Western som et av verdens mest anerkjent hotellbrands. Med David Kong fortsatt ved roret vet vi at vi har kontinuitet samtidig som innovasjon og utvikling vil stå høyt på dagsorden», heter det i en pressemelding fra Best Western Norway.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS