First Hotels Heidi Kjær

Nye hotelldirektører i First Hotels

Hotelldriftsselskapet Tribe Hotels har ansatt tre nye hotelldirektører, alle kvinner – til hotellene First Hotel Kolding, First Hotel Christian IV og First Hotel Olofström.

Publisert

Heidi Kjær har overtatt direktørstolen ved First Hotel Kolding i Danmark.

Heidi Kjær (47) ble hentet inn til hotellnæringen igjen etter nesten to år i Holstebro kommune. Nå har hun overtatt direktørstolen ved First Hotel Kolding i Danmark. Kjær har lang erfaring fra hotellbransjen og har tidligere blant annet vært direktør ved Scandic Olympic Esbjerg.

– First Hotel Kolding skal være en av byens beste arbeidsplasser; man må ha fornøyde medarbeidere for å få fornøyde gjester. Dessuten ønsker jeg at hotellet igjen skal være et samlingspunkt for byens innbyggere. Blant annet gjeninnfører vi Sunday brunch med svært gunstige priser, sier Kjær fornøyd.

Anita Håkansson (57) har nesten tre tiår bak seg i hotellbransjen i en rekke forskjellige selskap. Nå har hun tatt over som hotelldirektør på First Hotel Christian IV i Kristianstad i Sverige.

– Hotellet ble bygget rundt forrige århundreskiftet og har et enormt potensial. Nå skal jeg fokusere på å videreutvikle medarbeidere, foredle virksomheten vår samt ønske nye og gamle kunder velkommen. Jeg er stolt over å lede First Hotel Christian IV og jobbe for First Hotels, sier Håkansson.

Ingela Kronsell (50) tok i høst over som hotelldirektør for First Hotel Olofström i Sverige. Kronsell er hentet opp fra egen organisasjon – forrige jobb var som resepsjonssjef/revenue manager ved First Hotel Mäster Johan i Malmö.

– First Hotel Olofström skal bli det selvsagte valget når folk skal bo og spise i Olofström. I tillegg vil jeg lokke flere dansker og tyskere til «Sveriges sydligste villmark», slår Kronsell fast.

Tre ressursterke direktører

Administrerende direktør for Tribe Hotels, Stephen Meinich-Bache, er svært fornøyd med de nyansatte direktørene.

– Vi har hentet inn svært ressurssterke personer med lang bransjeerfaring. Dette er mennesker med stor hotellfaglig kompetanse og jeg er sikker på at de vil bidra til å skape fremtidig suksess for sine respektive hoteller, uttaler Meinich-Bache.

Tribe Hotels

Tribe Hotels eies av Flying Elephant og er søsterselskapet til blant annet First Hotels. Tribe Hotels er konsernets hotelldriftsselskap og driver salgs- og kostnadseffektiv hotelldrift gjennom oppfølging, opplæring og tilgang til sentraliserte driftstjenester. Hotelldriftsselskapet har til sammen 37 hoteller i Skandinavia; 8 hoteller i Norge, 18 hoteller i Sverige og 11 hoteller i Danmark. Tribe Hotels er et selvstendig selskap som alltid ønsker å finne den optimale samarbeidspartneren for det enkelte hotellet, uavhengig av hotelleier og hotellkjede.

Flying Elephant

Hotellkonsernet Flying Elephant ble etablert av Asmund Haare i 1993. Flying Elephant eier hotellselskapene First Hotels, Tribe Hotels, Host Hoteleiendom (konsernets eiendomsvirksomhet) og HUS (konsernets utviklingsvirksomhet).

Pressemelding

Powered by Labrador CMS