plah

Plah åpnet Street Food Bar

Plah åpnet dørene 7. januar 2004, som første moderne Thai-restauranten i Skandinavia, og er fremdeles den eneste i Norge. I over ni år har restauranten laget autentiske thairetter med norske råvarer sammen med de beste grønnsakene, krydderet og urtene fra Thailand – med stor suksess.

Publisert

Plah har siden åpningen hatt to menyer, en á la carte meny og en Street Food-meny, noe som har gjort at man én kveld kan spise dagens åtte retter og én annen kveld spise Street Food i baren. Pågangen har vært stor de siste årene og plassene for få til alle.

«Dette ønsket vi å gjøre noe med! Etter ett år med bygging og godkjennelser åpnet Plah, mandag 24. juni egen gastrobar og vil fra da være to steder ”Plah restaurant” og ”Plah Bar”, heter det i en pressemelding.

Oppgradering

Plah Restaurant vil fremdeles være en moderne og innovativ thai restaurant slik du kjenner stedet for i dag, med egen á la carte meny og dagens populære åtte retter.

Restauranten har nylig fått en eksklusiv oppgradering med møbler signert Philippe Starck, tykke gardiner og puter i thaisilke sydd i Bangkok.

Plah Bar vil være en moderne gastrobar med unike cocktails og Street Food fra Thailand og Sørøst-Asia.

Uformelt

Stilen vil være uformell og avslappet. Her bestiller man flere retter som man deler seg imellom, skjenker vinene selv eller drikker spennende cocktails. Kvaliteten skal være topp på lik linje som Plah Restaurant, men enklere. I loungen er det ikke spiseplikt og passer ypperlig både før og etter maten, eller kun om du ønsker noe godt å drikke.

Plah Bar har mange vinduer og lyse farger og interiøret er en kombinasjon av skandinaviske designmøbler og lune sofaer for sene kvelder.

Plah Bar vil ligge vegg i vegg med Plah restaurant i Hegdehaugsveien 22 i Oslo.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS