Ulrika Garbrant Scandic

Scandic øker satsingen på mat og drikke

Scandic Hotels styrker sin satsing på mat og drikke, og ansetter Ulrika Garbrant som Vice President for Scandics Food & Beverage.

Publisert

Ulrika Garbrant er ansatt som Vice President for Scandics Food & Beverage.

– Mat og drikke er et område under sterk utvikling hos oss i Scandic. Det er også en del av virksomheten hvor vi mener det er mulig å vokse ytterligere. Ulrika, med sin store erfaring, kommer til å tilføre konsernledelsen mye i den videre satsingen, sier CEO Anders Ehrling i Scandic.

Totalansvaret for mat- og drikkevirksomheten

Scandic kommer Ulrika Garbrant til å ha totalansvaret for mat- og drikkevirksomheten i alle ni land der Scandic driver hotell. Ulrika har stor erfaring fra ledende posisjoner i restaurant- og servicebransjen, og hun har blant annet vært administrerende direktør for den hurtigvoksende kjeden Espresso House og direktør, markedssjef og controller i SSP (Scandinavian Service Partner).

– En spennende utfordring

Hun kommer nå fra stillingen som nordisk markeds- og produktdirektør i treningssenterkjeden SATS. Ulrika er utdannet siviløkonom med spesialisering innen Service Management fra Handelshøgskolen i Göteborg.

– Det å lede Nordens største hotellvirksomhet innen mat og drikke er en stor og spennende utfordring. Ambisjonen er at mitt team og jeg sammen skal skape nye, spennende opplevelser og løfte Scandics mat- og drikkesatsing til nye høyder for våre gjester, sier Ulrika Garbrant.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS