Thomas Engelhart nett Rezidor

Skal lede Rezidor i Norden

Thomas Engelhart blir ny Area Vice President Nordics fra og med 1. februar 2014. Han er basert i Stockholm, og vil være ansvarlig for alle gruppens 58 Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller i Norden.

Publisert

Thomas Engelhart.

Thomas Engelhart, med dansk-norsk bakgrunn, har lang erfaring i hotell- og servicebransjen. Han er utdannet hotellmanager fra Hosta/Glion-gruppen (Sveits) og MBA fra Ceram University/Theseus – Grand École (France). Etter erfaring fra General Manager-stillinger i forskjellige hoteller, ble han deretter utnevnt til president for First Hotels. Deretter ble han ansatt i American Express, ansvarlig for Supplier Relation Group for Norden og Nederland, før han ble forfremmet til Vice President Merchant Services EMEA Airlines.

Bakgrunn i Scandic Hotels

Han gikk videre til Scandic Hotels som Senior Vice President Commercial Operations og Brand Experience. Deretter fortsatte han i KF & Coop AB som Managing Director, ansvarlig for markedsføringsstrategi. Nylig var Engelhart ansatt som interim Chief Consumer Business Center hos Klarna AB, et svenskbasert selskap som tilbyr online betalingsløsninger.

– Jeg er glad for å komme til Rezidor og være tilbake i bransjen jeg har så stor lidenskap for. Å ta på meg rollen som Area Vice President Nordics gjør meg stolt, og jeg ser fram til en spennende reise hvor vi skal styrke markedsposisjonen for Rezidors kjernemerker Radisson Blu og Park Inn by Radisson, kommenterer Thomas Engelhart.

Bred erfaring

– Vi er henrykte over å ønske Thomas velkommen til teamet vårt. Rezidor har sterke røtter i Norden, og regionen har lenge vært ett av våre viktigste europeiske markeder. Med sin brede profesjonelle erfaring og gjennomgripende kjennskap til de forskjellige nordiske markedene, vil Engelhart føre driften vår videre til fordel for både eiere, gjester og ansatte, sier Olivier Harnisch, Executive Vice President & Chief Operating Officer.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS