Marcus Carlsson Home Properties

Skal lede Stordalen-selskap

Marcus Carlsson blir direktør for Petter A. Stordalens eiendomsselskap Home Properties. Carlsson har tidligere vært driftsdirektør for Comfort-kjeden i Nordic Choice Hotels, med blant annet ansvar for nye kontrakter.

Publisert

Marcus Carlsson.

De to siste årene har Carlsson jobbet som Director of Project Development for Nordic Choice Hotels, med ansvar for å finne nye hotellprosjekt og kontraktsforhandlinger med eiendomsutviklere.

19 eiendommer

«Med 19 eiendommer i Norden er Home Properties et av markedets beste på utvikling og forvaltning av hotelleiendom. Fra 1. oktober vil Marcus Carlsson, 35 år, lede selskapet. I tillegg vil Carlsson også ha ansvaret for eiendommene i Stordalens selskap Anker Properties», heter det i en pressemelding.

Home Properties og Anker Properties eier blant annet Clarion Hotel Post i Gøteborg, Clarion Hotel Amaranten i Stockholm og Clarion Collection Hotel Christiania Teater i Oslo.

I tillegg til den daglige driften av Home Properties vil Marcus Carlsson jobbe tett med forretningsutvikling i Nordic Choice Hotels.

Del av Nordic Choice Hotels i mange år

– Marcus Carlsson har vært en del av Nordic Choice Hotels i mange år og han kan hotelldrift. Han har imponert med sin business-teft og øye for detaljer. Jeg er sikker på at han er den rette mannen for Home Properties, sier Petter A. Stordalen.

– Carlsson har vist en unik evne til å treffe blink på prosjekter han har valgt. Han er dyktig på å se helhet og samtidig være nøye med detaljer, og han er god i kommunikasjonen med eiendomsutviklere og huseiere. Marcus har vært en viktig ressurs i avdelingen, og vi ønsker han lykke til videre i sin nye stilling, sier Catarina Molén-Runnäs, CEO Nordic Property Management.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS