Best Western Stefan Granrud Else Bang

Styrker Best Western Hotels i Skandinavia

Best Western Hotels i Skandinavia styrker salgsavdelingen. Stefan Granrud er ansatt som KAM, mens Else Bang er ansatt som salgsansvarlig Danmark.

Publisert

Stefan Granrud og Else Bang er nyansatte selgere i Best Western Hotels Scandinavia.

Granrud kommer fra stillingen som salgs- og markedsansvarlig på MGT Hotels, og har flere års erfaring som hotellsjef og salg fra telebransjen. Han skal styrke salget for Best Western Hotels i Nord-Sverige med base i Söderhamn

Salgsansvarlig i Danmark

Else Bang (35) er ansatt som salgsansvarlig Danmark, og skal styrke salget på det danske corporate markedet. Hun begynner i sin stilling 1.februar 2015. Hun skal spesielt ha ansvaret for firmaavtaler og kurs- og konferansekunder.

Bang har flere års drifts- og salgserfaring fra hotellbransjen, Hun har jobbet for Rezidor og First Hotels i København, samt Hotel Narsarsuaq i Grønland.

Best Western Scandinavia

Best Western Scandinavia er en medlemsorganisasjon med over 130 privateide Best Western-hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island.

Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester.

Totalt finnes det over 4000 Best Western-hoteller i om lag 110 land, hvorav 150 hoteller i Norden. Det gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS