Kenneth Hultgren

Styrker PR-staben i Sverige

Kenneth Hultgren (38) er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Nordic Choice Hotels. Hultgren kommer fra stillingen som pressesekretær for den svenske ministeren Annie Lööf. Hultgren tiltrer stillingen i september og vil ha base i Stockholm.

Publisert

Kenneth Hultgren.

Nordic Choice har de siste årene bygget opp en intern PR- og kommunikasjonsavdeling. Nå styrker de staben med den svenske kommunikasjonsrådgiveren Kenneth Hultgren.

– Nordic Choice Hotels er blitt Sveriges største hotellkjede målt i antall hoteller, og vi har klare planer om å fortsette den ekspansive veksten. Som et ledd i denne satsningen er det naturlig at vi også styrker kommunikasjonsarbeidet i Sverige. Med Kenneth Hultgren på teamet får vi både bedre innsikt i det svenske markedet, og større kapasitet til å arbeide strategisk med interne og eksterne kommunikasjonsoppgaver, sier Christine Viland, kommunikasjonsdirektør i Nordic Choice Hotels.

Fra politikk til hotell

Hultgren kommer fra jobben som pressesekretær for næringsminister Annie Lööf, og har tidligere jobbet som pressesekretær for den tidligere infrastrukturministeren Åsa Torstensson og som presseansvarlig for Infranord AB. Hultgren har også bakgrunn som journalist i Sveriges Radio.

– Jeg er glad for denne utfordringen og ser frem til å bidra til at Nordic Choice Hotels vokser videre i de nordiske markedene. Selskapet har en kultur som fasinerer meg, og som jeg gleder med til å bli en del av, sier Kenneth Hultgren.

Åpner nye hoteller

Nordic Choice arbeider med flere store prosjekter i Sverige, og i løpet av de neste månedene åpner kjeden hele tre hoteller. Først ut er Quality Hotel Friends, som åpner dørene 31.august. I september åpner Comfort Hotel Winn i Umeå, og i oktober er det Clarion Hotel Luleå sin tur.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS