Skisse av det kommende storhotellet på Stokmarknes. (Illustrasjon: VisAvis arkitekte/Quality Hotel)

Quality Hotel til Stokmarknes og Vesterålen

Høsten 2021 åpner Quality Hotel Richard With på kaia på Stokmarknes. Når det åpner, blir det Vesterålens største hotell.

Publisert

I samarbeid med Hotel Richard With AS, skal Quality Hotel, som er en del av Nordic Choice Hotels, i løpet av halvannet år bygge Vesterålens største hotell.

Franchise- og prosjektdirektør Katri Inkerø og hotelldirektør og prosjektleder Yngve Skog Rodal sammen med resten av gjengen i Hotel Richard With AS. (Foto: Quality Hotel)

Vekst i reiselivet i Vesterålen

– Vi kunne ikke la sjansen gå fra oss da vi fikk høre om dette fantastiske hotellprosjektet i vakre Vesterålen. Reiselivet i regionen er i vekst og vi ser frem til å bidra med både senger, konferanselokaler og bar- og restauranttilbud. Med flott beliggenhet på kaia på Stokmarknes ønsker vi å bli et positivt tilskudd i lokalmiljøet og bybildet. Når vi åpner dørene i 2021 skal Quality Hotel Richard With være en møteplass både for tilreisende turister og forretningsfolk, og ikke minst lokalbefolkningen på Stokmarknes, sier grunnlegger av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Det nye hotellet vil bli nærmeste nabo til det nye Hurtigrutemuseet. (Illustrasjon: VisAvis arkitekte/Quality Hotel)

Lokalisert i spektakulær natur i øyriket Vesterålen tett på Lofoten, vil det nye hotellet bli et viktig bidrag til turismen, lokalbefolkningen og næringslivet i Nordland. Hotellet vil også bli nærmeste nabo til det nye Hurtigrutemuseet som er under bygging.

Skal bygge et hotell i verdensklasse

– Vi i Hotel Richard With er svært glade over samarbeidet med Quality Hotel og Nordic Choice Hotels. Først og fremst deler vi mange av de samme verdiene der mennesker, inkludering og det å være en støttespiller i lokalsamfunnet står i fokus. Merkevaren Quality Hotel er dessuten helt i samsvar med våre egne tanker om konsept og drift for gjester og lokalbefolkning. Sammen skal vi bygge et hotell på Stokmarknes i verdensklasse. Quality Hotel Richard With kommer til å bli et fyrtårn i reiselivet i Vesterålen, sier prosjektleder og hotelldirektør, Yngve Skog Rodal.

Skog Rodal har tidligere jobbet 19 år i Hurtigruten, sist som ansvarlig for Hurtigrutens nye ekspedisjonsskip.

Byggestart i mai 2020

Byggestart er planlagt til mai 2020, ferdigstillelse og storslått åpning er planlagt til høsten 2021. Quality Hotel Richard With blir det fjerde hotellet Nordic Choice Hotels har i Nordland. Hotellet blir en del av franchiseporteføljen til Quality Hotel, som allerede teller 21 hoteller i Norge, Sverige og Danmark

– Stokmarknes og Vesterålen er utrolig spennende destinasjoner med kjempepotensiale og vi ser frem til å ta en enda sterkere posisjon med Quality Hotel i Nord-Norge, sier franchise- og prosjektdirektør i Quality Hotel, Katri Inkerø i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Quality Hotel Vesterålen

Åpner høsten 2021

Totalt 158 rom, av disse:

129 standard rom

24 superior rom

5 suiter

318 (*376) sengeplasser (* mulighet for ytterligere 58 sengeplasser i superior og suiter i form av familierom)

Restaurant

Lobbybar

Trimrom

Konferansefasiliteter

Byggherre og eier: Hotell Richard With AS

Arkitekt: VISAVIS

Powered by Labrador CMS