Foto: Leske

Leske lanserer Sandows Cold Brew Coffee

Sandows Cold Brew ble lansert i 2014 og er skapt av baristaene Luke og Hugh fra London. Nå lanserer Leske drikkevariantene i Norge.

Publisert

Luke og Hugh har utviklet en sylskarp smakssans når det kommer til kaldbrygget kaffe etter mange års erfaring fra kafeer i London sentrum.

Etter at kompisene ikke ble helt fornøyd med det de fant på markedet, valgte de å ta saken i egne hender, og utviklet Englands aller første dedikerte cold brew-merke.

Rask utvikling

Sandows henter kaffe fra Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Selv forklarer de at de elsker kaffe fra denne regionen, som de mener er det beste utgangspunktet for cold brew.

I ekte lidenskapelig gründer-stil startet de i en kjeller nord i London, og spoler vi frem til i dag finnes Sandows i mange butikker, kafeer, restauranter og barer på kryss og tvers av hele Storbritannia. Du finner Sandows hos for eksempel Whole Foods, Harvey Nichols, Mr. Lyan, Soho House og Selfridges.

Leske er først ut med å ta Sandows til Skandinavia

– Vi er alltid på jakt etter nye og spennende produsenter, og da det ble på tide å finne en produsent som produserer kaldbrygget kaffe, er vi veldig glade for at vi fant Sandows. For oss er det viktig at vi kan stole på lidenskapen hos produsentene vi jobber med. Sandows er en gjeng hardtarbeidende kaffe-elskere/nerds, som kun fokuserer på smak og kvalitet. Dessuten har de et sterkt fokus på direkte og transparent handel i hele verdikjeden, noe vi egentlig stiller som et krav. I tillegg brukes kun kaffe som gros i perfekt høyde, i den beste jorda, og plukkes kun til bestemte tider hvor de vet at kaffen er best. Også kjent som «speciality-grade». Vi er stolte av å kunne si at vi faktisk er de første som tar Sandows til Skandinavia, skriver Christian Stray-Jansen hos Leske.

Spennende og kreativt sortiment

Sandows sin cold brew-kaffe har en rikelig mengde koffein fordi den kaldbrygges over natten. Utvalget inkluderer usøtet drikkeklare produkter, og en Espresso Martini-mix i praktiske formater for bartendere, og for de som ønsker å lage kaffebaserte drinker hjemme. I tillegg har Sandows utviklet to brus-varianter med henholdsvis smak av citrus og krydder, som har et veldig lavt sukkerinnhold og ingen kunstige tilsetninger.

Les mer om produktene her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS