Rolf Goplen - nett

Velkommen til horecanytt.no

Nå kan du også lese Horeca på nettet. Her oppdaterer vi deg daglig med nyheter fra hele bransjen.  

Publisert

Legg det inn som favoritt eller startside med en gang. Målet er at www.horecanytt.no skal være en naturlig startside og en portal for alle oss som er involvert i hotell-, restaurant-, kafé- og storkjøkken- og cateringbransjen.

Sammen skal papirutgaven Horeca og nettutgaven www.horecanytt.no gi deg det du trenger for å holde deg oppdatert.

Lang fartstid

Vanebo Fagpresse AS, som utgir Horeca, har store forventninger til at nettutgaven i tillegg til bladet skal bli et naturlig samlingssted for alle oss som er opptatt av hva som rører seg i bransjen.

Bladet har i snart 40 år vært den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av de mange målgruppene på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept.

Horeca er velrenommert som forum for erfaringsutveksling og for gode råd, beskrivelser av spennende konsepter, bedrifts- og trendanalyser. Målet er at www.horecanytt.no skal bli det samme, og i tillegg by på enda mer oppdaterte nyheter.

Nyheter

På nettsidene vil du finne daglig oppdaterte nyheter, produktnyheter, konsepter, råd og anbefalinger, større artikler, småstoff og notiser. Målet er å ta pulsen på hva som rører seg i bransjen til enhver tid.

Med bladutgivelse åtte ganger i året sier det seg selv at vi ikke alltid kan komme med helt ferske nyheter på trykk. Nettet innbyr til en helt ny hverdag både for oss i redaksjonen og dere som lesere, og relevante nyheter for bransjen vil bli lagt ut fortløpende.

Nyhetssakene lager vi delvis selv, delvis innhentes de fra andre kilder både i Norge og utlandet.

Faste elementer

"

Ellers vil du som leser finne igjen mange av de faste elementene i Horeca også på www.horecanytt.no, som for eksempel Bransjenytt, Nytt om navn, Produkter, Bransjejus og Bransjekalenderen.

Det er mange av oss som drar lasset for at www.horecanytt.no og Horeca skal yte den service og informasjon som akkurat du trenger.

Webredaktør Marianne Olsen i Vanebo Fagpresse skal drifte nettstedet i samarbeid med undertegnede og andre involverte i Horeca. Olsen forteller at www.horecanytt.no skal utvikles kontinuerlig, og at det stadig vil komme nye og spennende elementer.

Annonsesjef Rolf Goplen har gjennom mange år hatt tett kontakt med horecabransjen over hele landet, noe som også vil gjenspeiles på nettsiden. Han ser fram mot å ta i bruk nok en kanal ut til våre lesere.

Vår layoutmedarbeider Tove Sissel Larsgård har i 15 år tegnet ut sidene i bladet, og har også stått for utforming og design av det du nå ser på www.horecanytt.no.

Redaksjonssjef i Vanebo Fagpresse, Hans Degerdal, forteller at etableringen av www.horecanytt.no er et ledd i en storstilt nettsatsing i forlaget.

- Horeca er et av våre viktigste og mest tradisjonsrike tidsskrifter, og nettstedet er et nødvendig supplement for at bladet skal opprettholde sin dominerende posisjon i markedet. Målet nå er å videreutvikle oss både på nett og papir, uttaler Degerdal.

Ta gjerne også en titt på www.vanebo.no. Der finner du informasjon om hele bedriften og alle de andre bladene også vi gir ut.

Som alltid ønsker vi tilbakemeldinger og tips fra dere lesere. Har du gode ideer, tips eller rett og slett synspunkter på både blad og nettsted skal du ikke nøle med å ta kontakt med oss, gjerne til undertegnede på epostadressen morten@vanebo.no.

Alle innspill gjør både Horeca og www.horecanytt.no enda bedre.

Morten Holt

Redaktør Horeca

"
Powered by Labrador CMS