Ia Lind rezidor

Ny leder i Rezidor

Ia Lind er utnevnt til Area Brand Director for Rezidor Hotel Group i Norden. Hun har bred internasjonal erfaring fra merkevarearbeid, salg og markedsføring for flere selskaper i reiselivsindustrien.

Publisert

Ia Lind.

Lind er opprinnelig fra Sverige og har omfattende internasjonal yrkeserfaring fra hotell- og reiselivsnæringen, hvor hun blant annet har drevet sitt eget reisebyrå i Marokko. De seneste ti årene har hun vært en del av Rezidor Hotel Group, som Brand Director for Park Inn by Radisson ved Rezidors hovedkontor i Brussel.

Nå vender hun tilbake til hjemlandet Sverige og blir Brand Director for hele Rezidor Hotel Group sin portefølje i Norden.

I sin nye rolle i Sverige blir Ia del av den nordiske ledergruppen og er Brand Director for hele porteføljen til Rezidor Hotel Group på mer enn 60 hoteller i Norden (Radisson Blu og Park inn by Radisson).

– Vårt mål er å gi gjestene våre de beste internasjonale hotellopplevelsene, med en lokal tvist, og Lind er perfekt til jobben med hennes mangeårige internasjonale erfaring, sier Tom Flanagan, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

– Jeg ser fram til å ytterligere forbedre gjesteopplevelsen og sikre at gjestene våre får førsteklasses hotellopplevelser ved alle våre Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller i Norden, sier Ia Lind i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS