Line Endresen Normann Virke
Line Endresen Normann Virke

Ny Virke-direktør på plass i dag

– Norsk merkevare må videreutvikles og styrkes ytterligere, sier Line Endresen Normann, som i dag tiltrer som direktør for Virke Reise Norge og Kultur.

Publisert

Line Endresen Normann tiltrer i dag som direktør for Virke Reise Norge og Kultur.

Endresen Normann får ansvaret for å drive reiseliv- og kultursektoren framover.– Jeg ser veldig frem til å ta fatt på arbeidet, men det er også med en stor porsjon ydmykhet. Norsk reiseliv har opplevd en god utvikling de seneste årene, som skal videreutvikles og forvaltes. Her har Virke en viktig oppgave, sier hun i en pressemelding.

Må bygge opp under den gode utviklingen

Virke organiserer mange reiselivsaktører som retter seg mot utenlandske turister, og markedsføring av Norge blir et viktig tema framover.

– Regjeringen må bygge opp under den gode utviklingen som har vært i norsk reiseliv. Styrk markedsføringsbudsjettet og la Innovasjon Norge få det rommet de trenger til å bygge den norske merkevaren i utlandet, sier Endresen Normann.

Best mulig rammebetingelser

– Det er en stor styrke for reiselivs- og kulturnæringen at de samles hos Virke, og jeg er veldig klar for å kunne jobbe for best mulig rammebetingelser for næringene. Min jobb blir også å se sammenhengene hvor de kan, og bør, snakke sammen, sier Endresen Normann.

Line Endresen Normann kommer fra stillingen som daglig leder i Norske Konsertarrangører. Tidligere har hun jobbet i musikk- og kulturlivet, både i Stavanger, Bergen og Oslo. Hun har et stort nettverk, både innen kulturlivet og i politiske miljøer.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS