Nytt om navn fra nord

Siri Hamnvik (42) er ansatt som markedsdirektør i Macks Ølbryggeri AS.

Publisert

Siri Hamnvik (42) er ansatt som markedsdirektør i Macks Ølbryggeri AS. Hamnvik har 15 års erfaring fra næringsmiddelbransjen, hvor hun har jobbet med salg og markedsføring av fisk, korn og vin. Hamnvik kommer fra jobb som markedssjef for torsk og kveite hos Marine Harvest ASA, og før det markedssjef for nye arter i oppdrett hos Eksportutvalget for fisk. Tidligere har hun bodd i Australia hvor hun arbeidet med eksport av korn og sjømat, samt hadde en traineeperiode hos en australsk vinprodusent.

Hamnvik er fra Tromsø og utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med tilleggsutdannelse innen merkevarebygging. Hun er styremedlem i Grieg Seafood ASA og Troms Kraft Invest AS.

Ståle Dahle og Line Krogstadnes er innehavere av den nye Lunsj- og kaffebaren Klara & Alfred som nylig åpnet i Brønnøysund. Kafeen har alle rettigheter, og Johnny Kjørsvik skal regjere bak disken.

Runar Berg, kjent fotballspiller på Bodø/Glimt, vil være med på å bygge Nord-Norges største hotell. Sammen med lillebror Arild, også kjent fra fotballbanen og to andre eiendomsutviklere har han kjøpt den såkalte Turisthytta i Bodø. Planen er å bygge om stedet på Bodøs tak til et gedigent hotell.

Arnt og Irene Arntzen ved Lofoten Turistsenter planlegger å bygge ut. Kafeen skal utvides med 60 sitteplasser, og flere rom skal tas i bruk.

Iselin Sommereng er Myre Hotells nye ansikt utad. Hun ble i sommer ansatt som markedskonsulent på hotellet, der hun blant annet skal markedsføre hvalsafari i Øksfjord.

Trygve Ottestad i Mathuset Catering åpnet nylig dørene ved Trondenes Historiske Senter, etter en fire måneders pause. Senteret holder åpent på søndager.

Halvdan og Beate Hansen overtok i fjor høst Nilsens Gjestgiveri og Camping i Ifjord, og døpte bedriften om til Ifjord Camping. De nye eierne har pusset opp kafeen, og planlegger oppussing av de 14 hyttene. Dessuten skal seks rom i underetasjen av kafeen pusses opp til full hotellstandard.

Gunnar Olafson har lagt ut Øksfjord Hotell for salg, etter 24 år som hotelleier. Han har drevet hotellet sammen med kona Torun.

Kristin Nymo, Beate Olsen, Dina Cecilie Johansen og Laila Apestrand åpner i slutten av juni ny restaurant og nytt utested på Bardufoss i lokalene der Hårek holdt til for noen år siden. Stedet vil ha lunsjrestaurant på dagtid og utested på kveldstid.

Powered by Labrador CMS