Anders Amundsen.mindre

Ny direktør på First Hotel Grims Grenka

Anders Amundsen (36) er ansatt som hotelldirektør ved First Hotel Grims Grenka. Det er 10 år siden Amundsen sist var i hotellnæringen; da på det svært eksklusive hotellet The Convent Garden i London, en del av Firmdale Hotels. Siden den tid har han hovedsakelig jobbet i mat- og vinbransjen.

Publisert

Ny hotelldirektør på First Hotel Grims Grenka i Oslo: Anders Amundsen.

Amundsen er utdannet sommelier ved gastronomisk institutt og Bachelor of Business in Tourism and Hotel management, samt flere år ved Institute Hotelier «César Ritz» i Sveits.

Han har foruten hotellerfaringen fra The Covent Garden i London, arbeidet som Managing Director i United Brands (Norwegian Beverage Group), Portfolio Director i Vinordia AS (ArcusGruppen Norge AS), Brand Manager Wine i Strøm AS, Altia Corporation og Café Christiania i Oslo.

– Spennende å være tilbake i hotellbransjen

– Dette er et fantastisk hotell med en unik historie og jeg er både ydmyk og stolt for at jeg skal videreforedle dette enestående produktet. Dessuten synes jeg det er spennende å være tilbake i hotellbransjen, sier Amundsen i en pressemelding.

– I nesten åtte år har First Hotel Grims Grenka vært i toppsjiktet blant Oslos hoteller. Nå skal vi jobbe knallhardt for å etablere oss også som et av de beste samlingspunktene for Oslo-beboerne, sier han videre.

– Amundsen er faglig dyktig og hans store kunnskap innen mat og vin vil vi få god nytte av i tiden som kommer, sier administrerende direktør i Tribe Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Enormt potensial

Hotellet har i flere år tatt markedsandeler og nå lover Amundsen konkurrentene også kamp om bar- og restaurantgjestene.

Den nye hotelldirektøren røper at det er flere prosjekter som er igangsatt, men enn så lenge vil han ikke gå konkret inn på hva som skal gjøres.

– Hotellet har enormt potensial, og det vil komme mange gode og spennende nyheter fra oss de neste månedene, sier Amundsen, som tiltrådte stillingen 1. september.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS