Bara Kronstadparken1
Bara Kronstadparken1

Søker drivere til nytt serveringssted i Bergen

Bara Eiendom søker driver eller drivere til et attraktivt restaurant-, bar- eller kantinelokale i Kronstadparken i Bergen.

Publisert

Serveringslokalet, som det søkes drivere til, ligger i første etasje i bygget midt i bildet.

Kronstadparken ligger ved Danmarksplass, sør for Bergen sentrum, og har nærhet til alle bydeler. Bara Eiendom utvikler her en ny næringspark med rundt 70 000 kvadratmeter kontor og næringslokaler.

Ferdig utbygget vil området bestå av rundt 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger.

Utvikle en moderne, urban og levende bydel

Kronstadtorget.

– Vi søker etter driver til et spennende bevertningskonsept i Bergen med stort potensiale. Vi ser etter profesjonelle aktører som kan bidra positivt til utviklingen av en moderne, urban og levende bydel, opplyser markedskoordinator Kristin Steinsland i Bara Eiendom i Bergen.

Lokalet, som det nå søkes drivere til, er på drøyt 220 kvadratmeter, men det er også mulig å leie hele etasjen i sin helhet der totalt areal utgjør 500 kvadratmeter.

Vindusfasade fra gulv til tak

Lyse lokaler til leie.

Lokalet har vindusfasader fra gulv til tak, noe som som gir godt lys og gunstig eksponering mot Kronstadtorget.

Lokalitetene ligger mer nøyaktig i Edvard Griegsvei 3C.

Område i utvikling

Lokalene i bygget til høyre er på 220 kvadratmeter, men det er mulig å leie hele etasjen, og dermed disponere hele 500 kvadratmeter - for eksempel til restaurant eller kantine.

Området rundt Danmarksplass og Kronstadparken har hatt en spennende utvikling de siste årene, og flere aktører innen bevertning har etablert seg her og har hatt en positiv utvikling. Nylig åpnet John Finsås sin andre restaurant i området Danmarksplass/Kronstadparken (han driver også Prego på Danmarksplass), og Mingel Gastrobar som ligger i nabobygget til det ledige lokalet.

Her finner du annonsen på Finn.no

Les også: Bien Bar utvider også på Danmarksplass

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS