BrugalRom

Eksklusiv rom for restaurantmarkedet

Brugal Siglo de Oro er en limited edition rom som kun lanseres en gang i året. Nå lanserer Edrington Norway den eksklusivt for restaurantmarkedet.

Publisert

Brugal Siglo de Oro.

«Det er ikke alltid vi klarer å få denne utgaven til Norge, men nå har vi fått tak i 60 flasker. Denne ultra premium rom er et resultat av en dobbelt lagring og modningsprosess. Kvaliteten er satt sammen av et utvalg fat med lagring opp til åtte år på medium brente amerikanske eikefat. Denne eksklusive blenden returneres deretter tilbake til fatene for en annengangs modning, fortsatt på amerikanske eikefat, for ytterligere åtte år», melder Edrington Norway, tidligere Maxxium Norge i en pressemelding .

Farge/lukt: Dyp gyllen farge, rik konsistens/Innsmigrende aroma av eik og tørkede frukter

Smak: Søt, bløt, lett oljet, svært kompleks i ganen. Flytende aromaer av karamell og bitter sjokolade med en distansert touch av røyk. Lang ettersmak med en krydret finish.

Edrington Norway

Edrington Norway (tidligere Maxxium Norge) er heleid av The Edrington Group. The Edrington Group er Skottlands ledende internasjonale premium brennevinsselskap, mest kjent for å produsere The Famous Grouse, som er den mest solgte whiskyen i Skottland de siste 30 årene. The Edrington Group er privateid og har hovedkontor i Glasgow. De har over 850 ansatte i Skottland og 1100 i den Dominikanske Republikk. The Edrington Group er kontrollert av en veldedighetsorganisasjon, The Robertson Trust.

Pris: 744,42 kroner (Vectura)

Powered by Labrador CMS