Otrum SamsungEnterprise

En bedre hotellopplevelse

Otrum Enterprise kobler sammen alle enheter for en bedre hotellopplevelse. Otrum annonserte nylig lanseringen av sin første programvareløsning for smarte enheter og Smart TV-er.

Publisert

Otrum Touch er en ny serie hotell-apps som er designet og utviklet av Otrum for smarte enheter.

Touch Housekeeping gir hotellansatte en rask og intuitiv løsning for å rapportere og få oversikt over romstatus, vedlikeholdsoppdrag og minibar forbruk på Android, iPad og smarttelefoner.

Grensesnittet har smarte filtre som gjør det mye raskere å finne og løse arbeidsoppgaver. Dersom hotellet også har Otrum Enterprise kan de ansatte til og med styre TV-en med enheten sin for å få litt musikk til arbeidet.

Touch Housekeepinger tilgjengelig både som en tilleggstjeneste til Otrum Enterprise og som et frittstående produkt med Otrum Start.

Enterprise Smart

«Med Enterprise Smart har vi fjernet den eksterne kommunikasjonsboksen ("Set-top box") fra den interaktive TV-løsningen, og integrert Otrum Enterprise direkte i maskinvaren til Smart TV-en. Den første versjonen er utviklet i samarbeid med LG for deres LG LG760H serie, og vi jobber tett sammen med andre leverandører for å utvide tilbudet vårt.Enterprise Smarter fulladet med de trendsettende funksjonene til det originale systemet, som +Advertising, +Bundling, +Smartphone og +Courtesy, for ikke å glemme "Live UI" grensesnittet som er revitalisert med HTML5. Otrum har omfavnet HTML5 som motoren for de grafiske brukergrensesnittene våre.

Det er en åpen nettstandard som er pålitelig, svært sikker og effektiv. Den vil gi oss nye muligheter til å lage "responsive" menyer med avansert grafikk, typografi, animasjoner og overganger som enkelt kan tilpasses forskjellig enheter og

skjermoppløsninger. HTML5 standarden er også støttet av bedrifter som Apple, Google, Microsoft og ikke minst Smart TV-utviklere som LG, Philips og Samsung», heter det i en pressemelding fra Otrum.

En virkelig forskjell

– Da vi lanserte Otrum Enterprise plattformen tilbake i 2011, var den født klar for HTML5 og smarte enheter, kommenterte Andreas Tønnesen, Client Software Manager.

– Personlig er jeg utrolig imponert over alt man kan få til med Javascript for tiden og hvor smidig den kjører hele applikasjonen vår på enhetene vi tilpasser den for.Noe av det beste med den enhets-uavhengige plattformen vår er hvor my fleksibilitet og smidighet det gir oss i utviklingen, sa Nils Petter Nilsen, Server Software Manager.

–Vi kunne lage en fullt funksjonell Housekeeping-app for nettbrett på under en uke, rett og slett fordi all logikken på server-siden var identisk som for TVer. Det lar oss fokusere enda mer på brukeropplevelsen og smarte funksjoner som utgjør en virkelig forskjell for kundene våre.

Mange hoteller

Otrum Enterprise er i dag installert i over 30 hoteller i Europa; The Corinthia Hotel London, South Place Hotel, Park Hyatt Zürich, JW Marriott Ankara, Radisson Blu Resort & Spa Malta Golden Sans, Gothia Towers, Sheraton Paris, Le Méridien Beach Plaza Monte Carlo og Ciragan Palace Kempinski for å nevne noen få.

– Otrum Enterprise har gjort det svært godt i 4-5 stjerners-hotellmarkedet i Europa. Kundene våre har ikke bare kjøpt et enkelt produkt, de har investert i en løsning som er oppgraderbar og i stadig utvikling, sier Frode Haugen, administrerende direktør for Otrum.

– Med lanseringen avEnterprise SmartogTouch Housekeepingi dag, ser vi resultatet av den enhets-uavhengige utviklingsstrategien vår - og dette er bare begynnelsen... Programvare handler om problemløsning og det å gjøre folks liv litt enklere og triveligere, uavhengig av hvilke dingser de bruker. Vi er her for å lage løsninger for en enda bedre hotellopplevelse, sier Haugen.

Les mer på Otrum.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS